WINDOWS 7 BUILD 7048 X64 RC Download!!!!!!!!!!!!!!!!!
STRANA 2 OD 2
Equinoxe
Re: Win7 RC
07.03.2009. 20:11
status: user broj poruka: 12057
Palo mi je to na pamat, al nisam probao pa nisam mogao da tvrdim, bar ne sa W7.
Večeras sam baš probao da ovaj non-boot W7 x64 narežem uz pomoć boot sektora sa ispravnog W7 B7000 x64 i funckioniše besprekorno. Dakle sve je odrađeno u programu UltraISO 9.3. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ja sam ovu verziju skinuo sa rapida i isto nije se htela da butuje :: Ovako,posto sam imao od ranije Win7 Ultimate x64 Build 7000 pomocu Ultra ISO sam extractovao boot sektor sa njega i sacuvao na hard zatim lepo ucitao ovaj i ubacio sacuvan boot sektor.Pomoglo je i sada vrlo dobro radi :: Nadam se da sam pomogao,jedino sto se mora imati neka predhodna verzija koja ima normalan boot ::
druze molim te posalji mi boot sektore od Win7 B7000 x64. Ne mogu da nadjem disk, pa ako ti nije tesko posalji mi na e-mail. Hvala. Hocu da testiram ovu verziju, a nasa me je vec smorila. Problem je sto boot sektori od nase verzije nece da rade sa eng. Hvala. p.s Izvinjavam se svima kojima sam obecao da cu poslati fajlove na pcberzi, ali mi je upload katastrofa. Oko 4-5 kB/s.
protok na rapid-u je smesam. samo 0-30 kB/s. A upload je jos smesniji oko 2-6kB/s. Popizdeo sam na net. Aaaaaaaaa. Ipak, hvala ti bax2003. Jbt puca mi vec 4 puta link.
Pa samo 4 KB je velik fajl, u čemu je problem, nek ide 0,5 kb/s skinućeš ga za 8 sekundi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: protok na rapid-u je smesam. samo 0-30 kB/s. A upload je jos smesniji oko 2-6kB/s. Popizdeo sam na net. Aaaaaaaaa :: Ipak, hvala ti bax2003 :: Jbt puca mi vec 4 puta link :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60432. Broj poslatih odgovora: 647782. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.