Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Izbor OS
STRANA 2 OD 2
mkukic Re: Re: mkukic 06.07.2009. 22:55 #126707

status: user
broj poruka: 2591
Cekaj, treba ti key za instlaciju ili sta? Kad instaliras Win nema nikakve aktivacije... Slobodno ga updatujes.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: win xp x64 sp
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
voxxx Re: mkukic 07.07.2009. 08:48 #126743

broj poruka: 351
Treba mi neki serial. Nasao sam neki ali nisam siguran da ce da radi. Ovo je corporate edition tako da ne treba aktivacija:) Koliko se dobro razumes u monitore? Imam bas veliki problem!

mkukic Re: Re: mkukic 07.07.2009. 13:39 #126771

Sto se tice serijskog potreban ti je samo tokom instalacije... Ako ga nemas javi pa cu ti poslati... A ako si vec instalirao sistem ne treba ti nikakva aktivacija! Samo idi na update i nece biti nikakvih problema. Ne treba ti nikakvo crackovanje za validaciju... Videces i sam...

Sto se tice monitora slabo se razumem ako je hardverski problem. Najbolje postavi drugu temu kako bi ti i drugi oko toga pomogli...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: Treba mi neki serial. Nasao sam neki ali nisam siguran da ce da radi. Ovo je corporate edition tako da ne treba aktivacija:) Koliko se dobro razumes u monitore? Imam bas veliki problem
gang1978 Evo ti serial... 07.07.2009. 13:50 #126772

broj poruka: 1661

S/N: VCFQD-V9FX9-46WVH-K3CD4-4J3JM >>>>>>za WinXP 64-bit SP2

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO

voxxx Re: mkukic 07.07.2009. 13:51 #126774

broj poruka: 351

posalji mi bar dva serijska, nisam jos instalirao, popodne nameravam to da radim

gang1978 Re: Re: mkukic 07.07.2009. 13:57 #126775

Ma ovaj prvi ti je dovoljan radi 100%,ali ako bas hoces evo ti i drugi>>>

1.S/N: VCFQD-V9FX9-46WVH-K3CD4-4J3JM
2.S/N: B2RBK-7KPT9-4JP6X-QQFWM-PJD6G

:: posalji mi bar dva serijska, nisam jos instalirao, popodne nameravam to da radi
mkukic Re: Re: mkukic 07.07.2009. 13:57 #126776

Proveri mail!

:: posalji mi bar dva serijska, nisam jos instalirao, popodne nameravam to da radi
gang1978 Re: Re: Re: mkukic 07.07.2009. 14:09 #126780

Nije mi taj u funkciji ,nego ovaj>>>

gangsterola78@yahoo.com

:: Proveri mail
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ::
:: :: posalji mi bar dva serijska, nisam jos instalirao, popodne nameravam to da radi
mkukic Re: Re: Re: Re: mkukic 07.07.2009. 14:14 #126781

voxxx-u sam poslao mail!

:: Nije mi taj u funkciji ,nego ovaj>>
:: gangsterola78@yahoo.co
:: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: Proveri mail
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: ::
:: :: :: posalji mi bar dva serijska, nisam jos instalirao, popodne nameravam to da radi
gang1978 Mozda sam nesto propustio.... 07.07.2009. 14:14 #126782

... ali ne znam zasto mi je izbrisana tema u vezi Windowsa 7

ocekujem objasnjenje

gang1978 Re: Re: Re: Re: Re: mkukic 07.07.2009. 14:15 #126783

A ok.

:: voxxx-u sam poslao mail
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Nije mi taj u funkciji ,nego ovaj>>
:: :: gangsterola78@yahoo.co
:: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: :: Proveri mail
:: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: ::
:: :: :: :: posalji mi bar dva serijska, nisam jos instalirao, popodne nameravam to da radi
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647741.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs