Cekaj, treba ti key za instlaciju ili sta? Kad instaliras Win nema nikakve aktivacije... Slobodno ga updatujes. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Treba mi neki serial. Nasao sam neki ali nisam siguran da ce da radi. Ovo je corporate edition tako da ne treba aktivacija:) Koliko se dobro razumes u monitore? Imam bas veliki problem!
Sto se tice serijskog potreban ti je samo tokom instalacije... Ako ga nemas javi pa cu ti poslati... A ako si vec instalirao sistem ne treba ti nikakva aktivacija! Samo idi na update i nece biti nikakvih problema. Ne treba ti nikakvo crackovanje za validaciju... Videces i sam...
Sto se tice monitora slabo se razumem ako je hardverski problem. Najbolje postavi drugu temu kako bi ti i drugi oko toga pomogli... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Treba mi neki serial. Nasao sam neki ali nisam siguran da ce da radi. Ovo je corporate edition tako da ne treba aktivacija:) Koliko se dobro razumes u monitore? Imam bas veliki problem :: :: ::
Proveri mail! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: posalji mi bar dva serijska, nisam jos instalirao, popodne nameravam to da radi :: ::
:: Proveri mail :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: posalji mi bar dva serijska, nisam jos instalirao, popodne nameravam to da radi :: :: :: ::
voxxx-u sam poslao mail! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Nije mi taj u funkciji ,nego ovaj>> :: :: gangsterola78@yahoo.co :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: Proveri mail :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: :: :: :: posalji mi bar dva serijska, nisam jos instalirao, popodne nameravam to da radi :: :: :: :: :: ::
:: voxxx-u sam poslao mail :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: Nije mi taj u funkciji ,nego ovaj>> :: :: :: :: gangsterola78@yahoo.co :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: Proveri mail :: :: :: *************************************************************************************** :: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: posalji mi bar dva serijska, nisam jos instalirao, popodne nameravam to da radi :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647741. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.