@Bax, Rasha44, je l` Vam radi desni taster miša i opcija New -> Folder ?
Pa, na primer:
1. Adobe 2. Autodesk 3. Igre 4. Budalaštine(3dMark, GPU-Z, ATiTool, IBT...) 5. MS Office 6. Filmovi i muzika(ili odvojeno)
I onda ostane otprilike 10-15 ikonica koje ne spadaju ni u jednu grupu, a toliko sam čak i ja u stanju da složim na 1280x960, bez nervoze i bez 15 minuta.
Ma, naravno da se misli o tome. I ne smo misli, već se i radi Ja na desktopu ima 33 ikone, od kojih su pola folderi sa raznim prečicama. Štos sa Iconoid-om je da sačuva pozicije ikona i, ako se nešto s...., samo pritisneš Restore icon Layout i on vrati sve tamo gde je bilo. Pretpostavljam da isto radi Icon restore.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: @Bax, Rasha44, je l` Vam radi desni taster miša i opcija New -> Folder ? :: :: Pa, na primer :: :: 1. Adob :: 2. Autodes :: 3. Igr :: 4. Budalaštine(3dMark, GPU-Z, ATiTool, IBT... :: 5. MS Offic :: 6. Filmovi i muzika(ili odvojeno :: :: I onda ostane otprilike 10-15 ikonica koje ne spadaju ni u jednu grupu, a toliko sam čak i ja u stanju da složim na 1280x960, bez nervoze i bez 15 minuta :: :: Mislite o tome : :: :: Srbologija, nauka belosvetska.
Za sada, radi, foldere nemam na desktopu, ali evo probao sam pravi ih normalno. Kad pravim foldere, to je u 97% F7 u Total Commanderu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: @Bax, Rasha44, je l` Vam radi desni taster miša i opcija New -> Folder ? :: :: Pa, na primer :: :: 1. Adob :: 2. Autodes :: 3. Igr :: 4. Budalaštine(3dMark, GPU-Z, ATiTool, IBT... :: 5. MS Offic :: 6. Filmovi i muzika(ili odvojeno :: :: I onda ostane otprilike 10-15 ikonica koje ne spadaju ni u jednu grupu, a toliko sam čak i ja u stanju da složim na 1280x960, bez nervoze i bez 15 minuta :: :: Mislite o tome : :: :: Srbologija, nauka belosvetska.
Kad smo kod W7, jeste provalili da ikonice u tray-u mogu da menjaju raspored, samo drag and move....ništa naročito ali zanimljivo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
CONFIRMED – Windows 7 RTM, Server 2008, and Office 2010 Beta Leaked The previously rumored leak has been confirmed.
Wzor has placed the download links to the Windows 7 RTM on their home page, and it definitely the real deal. The build string is: 6.1.7600.16384.win7_rtm.090710-1945
This build string is a huge jump from the build before the RTM, and it also has a valid digital signature (cannot be faked). This is straight out of Microsoft, and has been leaked to major P2P sites (x64 only so far) (the original torrent is on Wzor). Windows 7 Server 2008 has also been leaked (again, only as x64), and the Beta version of Office 2010 has been leaked too (x86 and x64).
Although the title for the Office 2010 Beta still says “Technical Preview,” the build number confirms the Beta (14.0.4302.1000).
Sta ce ti X86, predji na X64 bolji su sistemi, 90% programa koji su radili na X86 radice i na X64. Jel neko downloadovao Office 2010, ako jeste valja li icemu :).
A sto neces x64? Ubedjen sam, iako nisam probao, da ce win7 x64 biti jos brzi i optimizovaniji od winxp64, a on mi se pokazao kao mnogo stabilniji, a i nesto malo brzi. Slobodno instaliraj x64. Ja cekam final, ne zuri mi se. Ali kad bi neko mogao da mi kaze da ova 7600 moze da se upgrade-uje, probao bi je.
Ako neko ima x-fi, nvidiju, i radi u 3d/2d i igra nesto zahtevno, zanima me kako se ponasa taj win7 7600, a najvise me zanima kako su resili 64bitne drivere. Za sada cujem samo pohvale za win7 (nevezano od PCB). Koliki je uopste?
voxxx : Za buid 7600 ne pali aktivator za 7264. Za sada je jedino moguca opcija nekog trial reseta ali verujem da ce izaci neki aktivator u medjuvremenu. Instaliracu sutra.
Ali nije rtm nego ona sa ms sajta, sistem je super brz i za igre i za normalan rad.Cak sta vise za normalan rad je brzi od xp mnoooogooo a za igre negde ko xp mozda malo brzi.
E sad jedno pitanje gde se denu classic start meni, jedva se snadjoh sa ovim novim da nisam koristio max os x ne bih mogao ni kalkulator da pokrenem.
Radi activator za 7264, i orbit mu polupa onaj Eval. copy watermark, ali on je i dalje Eval negde do fabruara 2010 valjda. Tražim rešenje za to i izgleda da sam ga našao Orbit Toolkit 1.7. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: definitivno nije laznjak,instaliran i radi kao sat ,radi i activator za 7264
E sad nije bitno kako se zove, bitno je da radi kao sat. Može i 7600 Extreme Bullshit da se zove, definitivno je da ključevi za RC1 i 2 ne rade, RC3 ne postoji, bar ne ovde, dakle definitivno je dorađen 7264 RTM - candidate, a to je više nego dovoljno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: http://www.tech-industry.co.rs/story/6295 :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: definitivno nije laznjak,instaliran i radi kao sat ,radi i activator za 7264
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.