:: Čuo sam da mora to da se dobro natre, nagna i sadžga, u suprotnom ode u.. :: :: Nisam probao, meni je sve radilo dok sam pucao na džojstik i klokovao preko dvogrlog karburatora. :: Ko ima volje, nek` izvoli :: :: Srbologija, nauka belosvetska.
A to je ona Beta fora sa Homoljskih planina. Radi samo utorkom i petkom poslepodne. Karburator mora sa Kombajna M65X-25. Dobro pogurati u rikvrcu jer u drugoj neće migavac da se upravlja lamelom X-ose potenciometra digitalnog džojstika. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Čuo sam da mora to da se dobro natre, nagna i sadžga, u suprotnom ode u.. :: :: Nisam probao, meni je sve radilo dok sam pucao na džojstik i klokovao preko dvogrlog karburatora. :: Ko ima volje, nek` izvoli :: :: Srbologija, nauka belosvetska.
Ne, ne, vidi ovako, pomešao si ti nešto... generalni importer multitasking šabanajzera, Đoka, treća bela kapija sa leve strane, 30 km posle Čibutkovice iz pravca Svrljiga, na sred S krivine, kod zelene grane.
On kad ti ušteluje kolenasto vratilo, samo cvili pupčasti preklopnik zbog falš vazduha, džaba ti posle 20 papagajki i okastih dvanaestica, kad turbina neće da zapne.
E bio juče kod kod Đoke, ofarbao je kapiju u šljiva žutu, al nije obnovio ugovor za šabanajzer, pa će morati preko onog njegovor ortaka Kreke da se došlajfuje.
Vratilo mi je sredio ko bog. Kolenasta biksna ne preskače sad, al drajvere za prskalicu moram da menjam. Šta im bi da stalvjaju Control Centar sa DotShitom 4 ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ne, ne, vidi ovako, pomešao si ti nešto... generalni importer multitasking šabanajzera, Đoka, treća bela kapija sa leve strane, 30 km posle Čibutkovice iz pravca Svrljiga, na sred S krivine, kod zelene grane :: :: On kad ti ušteluje kolenasto vratilo.. :: :: Srbologija, nauka belosvetska.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647741. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.