Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows 7 RTM Final untouched procureo!!!!
STRANA 2 OD 3  
mkukic Re: Re: Re: Re: Re: Re 25.07.2009. 22:21 #130591

status: user
broj poruka: 2591
Uporedi CRC, MD5 i SHA-1 tog image-a sa ovim gore originalnim pa reci da li se poklapaju...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: Vrlo moguce. BTW system radi perfektno
::
:: :: Pazi, oni buildovi koji su izasli kao 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso, ali pre zvanicnog Microsoftovog obavestenja o izlasku RTM Final-a, ciji se CRC, MD5 i SHA-1 ne poklapaju sa onim sto si gore naveo daju mogucnost biranja verzija koju hoces da instaliras... Koliko sam cuo ova Microsofrova x64 verzija ne daje tu mogucnost. Instaliracu je veceras pa cu javiti..
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ::
:: :: :: Daj mi adresu prodavnice na mail da pokusam ponovo
:: :: ::
:: :: :: ___________________________________
:: :: :: Ko ovde ne poludi taj nije normalan.
:: :: :: :: Hm! Ja danas upravo instalirao i imam u ponudi vise verzija pored ultimate
:: :: :: ::
:: :: :: :: Upravo sa iso image-a => 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.is
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dachman Re: probao neko lekic koji sam okacio? 25.07.2009. 22:22 #130592

broj poruka: 630
Ovaj sto si dao imam ga od ranije,aktivira on ali kao Evaluation Copy Expires 3/2/2010...
Tako da treba sacekati malo da izadje neki adekvatniji medikament.

Que Dios Reparta Suerte.

:: .....
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re 25.07.2009. 22:46 #130598

broj poruka: 3529
Proverio! Nije isti, manji je size.

U principu nebitno, najbitnija je sustina, a to je da li je uopste ovo isto sto i taj sto ti imas, i koje su to razlike(sem odabira verzije prilikom instalacije)?

:: Uporedi CRC, MD5 i SHA-1 tog image-a sa ovim gore originalnim pa reci da li se poklapaju..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Vrlo moguce. BTW system radi perfektno
:: :: :: Pazi, oni buildovi koji su izasli kao 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso, ali pre zvanicnog Microsoftovog obavestenja o izlasku RTM Final-a, ciji se CRC, MD5 i SHA-1 ne poklapaju sa onim sto si gore naveo daju mogucnost biranja verzija koju hoces da instaliras... Koliko sam cuo ova Microsofrova x64 verzija ne daje tu mogucnost. Instaliracu je veceras pa cu javiti..
:: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: :: Daj mi adresu prodavnice na mail da pokusam ponovo
:: :: :: :: ___________________________________
:: :: :: :: Ko ovde ne poludi taj nije normalan.
:: :: :: :: :: Hm! Ja danas upravo instalirao i imam u ponudi vise verzija pored ultimate
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Upravo sa iso image-a => 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.is
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re 25.07.2009. 23:25 #130605

To sam i ja pitao ovde jer sam pre neki dan skinuo fajl za koji je receno da je RTM Final, ali to jos nije bilo potvrdjeno od strane Microsofta. Ono sto je sigurno je da su svi iso fajlovi pre ovog ciji su CRC, MD5 i SHA-1 navedeni na pocetku teme, pravljeni od strane nekog treceg lica od fajlova koji su procureli na net, a ovaj iso fajl je napravljen od strane Microsofta... E sad koja je razlika...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: Proverio! Nije isti, manji je size
:: U principu nebitno, najbitnija je sustina, a to je da li je uopste ovo isto sto i taj sto ti imas, i koje su to razlike(sem odabira verzije prilikom instalacije)
:: :: Uporedi CRC, MD5 i SHA-1 tog image-a sa ovim gore originalnim pa reci da li se poklapaju..
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: Vrlo moguce. BTW system radi perfektno
:: :: :: :: Pazi, oni buildovi koji su izasli kao 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso, ali pre zvanicnog Microsoftovog obavestenja o izlasku RTM Final-a, ciji se CRC, MD5 i SHA-1 ne poklapaju sa onim sto si gore naveo daju mogucnost biranja verzija koju hoces da instaliras... Koliko sam cuo ova Microsofrova x64 verzija ne daje tu mogucnost. Instaliracu je veceras pa cu javiti..
:: :: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: :: :: Daj mi adresu prodavnice na mail da pokusam ponovo
:: :: :: :: :: ___________________________________
:: :: :: :: :: Ko ovde ne poludi taj nije normalan.
:: :: :: :: :: :: Hm! Ja danas upravo instalirao i imam u ponudi vise verzija pored ultimate
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: Upravo sa iso image-a => 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.is
-ShonE- Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re 25.07.2009. 23:41 #130608

broj poruka: 3529
Stvarno je po malo konfuzno sve to, ali evo, instalirao sam sve drajvere bez ikakvih problema, sav software, irge itd...rade besprekorno, nema nikakvih stucanja i slicnih bagova, pa sad.....ko li ce ga znati.

A sto se tice leka, ne znam sto se ljudi loze da sad traze neki lek, kao nije im dovoljno da im win bude evaluation do 2010god. kad ce i onako u oktobru, novembru da se pojavi final koji ce SVI da instaliraju! c c c

:: To sam i ja pitao ovde jer sam pre neki dan skinuo fajl za koji je receno da je RTM Final, ali to jos nije bilo potvrdjeno od strane Microsofta. Ono sto je sigurno je da su svi iso fajlovi pre ovog ciji su CRC, MD5 i SHA-1 navedeni na pocetku teme, pravljeni od strane nekog treceg lica od fajlova koji su procureli na net, a ovaj iso fajl je napravljen od strane Microsofta... E sad koja je razlika..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Proverio! Nije isti, manji je size
:: :: U principu nebitno, najbitnija je sustina, a to je da li je uopste ovo isto sto i taj sto ti imas, i koje su to razlike(sem odabira verzije prilikom instalacije)
:: :: :: Uporedi CRC, MD5 i SHA-1 tog image-a sa ovim gore originalnim pa reci da li se poklapaju..
:: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: :: Vrlo moguce. BTW system radi perfektno
:: :: :: :: :: Pazi, oni buildovi koji su izasli kao 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso, ali pre zvanicnog Microsoftovog obavestenja o izlasku RTM Final-a, ciji se CRC, MD5 i SHA-1 ne poklapaju sa onim sto si gore naveo daju mogucnost biranja verzija koju hoces da instaliras... Koliko sam cuo ova Microsofrova x64 verzija ne daje tu mogucnost. Instaliracu je veceras pa cu javiti..
:: :: :: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: :: :: :: Daj mi adresu prodavnice na mail da pokusam ponovo
:: :: :: :: :: :: ___________________________________
:: :: :: :: :: :: Ko ovde ne poludi taj nije normalan.
:: :: :: :: :: :: :: Hm! Ja danas upravo instalirao i imam u ponudi vise verzija pored ultimate
:: :: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: :: Upravo sa iso image-a => 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.is
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic ... 26.07.2009. 00:45 #130614

Evo upravo instalirao i sve, za sad, lepo radi... Samo mi nije jasna jedna stvar - kad sam instalirao sistem nije mi rekao da imam 30 dana da ga aktiviram nego da moram danas to da odradim... hmmm... Odradio sam onaj reset 30 dana i sad normalno radi...

Panta019 Re 26.07.2009. 16:29 #130700

broj poruka: 1583
Ponovo sam kupio x64 ali sa drugog izvora ciji prodavac se kune da je Zuko u pitanju. Ispostavilo se da je sve potpuno isto sa onim sto sam vec kupio i odmah hoce da ide na ultimate.

Sada sam miran.

Ko ovde ne poludi taj nije normalan.

mkukic Re: Re 26.07.2009. 21:20 #130716

Isto je tako i u mom slucaju! Ne pita za verziju vec instalira odmah Ultimate! Kao sto sam vec napisao u iso fajlovima koje su pravili ljudi od fajlova koji su procureli na net postoji mogucnost biranja verzije ali u ovoj verziji iso fajla koju je napravio Microsoft se izgleda ta opcija ne nudi...

:: Ponovo sam kupio x64 ali sa drugog izvora ciji prodavac se kune da je Zuko u pitanju. Ispostavilo se da je sve potpuno isto sa onim sto sam vec kupio i odmah hoce da ide na ultimate
:: Sada sam miran
:: ___________________________________
:: Ko ovde ne poludi taj nije normalan.
Equinoxe Re: Re: Re 26.07.2009. 21:48 #130717

broj poruka: 12057

Moj ZUKO pita lepo šta hoću. MU source.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

******************KLIPE*******************
http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jpg

:: Isto je tako i u mom slucaju! Ne pita za verziju vec instalira odmah Ultimate! Kao sto sam vec napisao u iso fajlovima koje su pravili ljudi od fajlova koji su procureli na net postoji mogucnost biranja verzije ali u ovoj verziji iso fajla koju je napravio Microsoft se izgleda ta opcija ne nudi..
:: :: Ponovo sam kupio x64 ali sa drugog izvora ciji prodavac se kune da je Zuko u pitanju. Ispostavilo se da je sve potpuno isto sa onim sto sam vec kupio i odmah hoce da ide na ultimate
:: :: Sada sam miran
:: :: ___________________________________
:: :: Ko ovde ne poludi taj nije normalan.
mkukic ... 27.07.2009. 01:10 #130722

Jesi li uporedio CRC, MD5 i SHA-1 sa ovim na pocetku teme? Ako jesi i isti su onda mi nikako nije jasno kako te vrednosti mogu da budu iste a verzije da se razlikuju...

Panta019 Re 27.07.2009. 01:38 #130723

Windows 7 toolkit 1.8 vise nije delotvoran cak i uz postovanje procedure (predhodno install OEM). W7 rtm final x64 se navodno aktivira ali mi se cini da se aktivacija ponisti cim upalim internet a mozda i to nema veze sa internetom vec se desi samo od sebe.

mkukic Re: Re 27.07.2009. 02:52 #130732

Nemoj ni da se zezas sa tim `lekicima` dok ne izadje onaj pravi... Imas onaj -rearm koji ti omogucava da 120 dana koristis sistem bez aktivacije, a do tada ce sigruno izaci neki lekic koj radi posao...

:: Windows 7 toolkit 1.8 vise nije delotvoran cak i uz postovanje procedure (predhodno install OEM). W7 rtm final x64 se navodno aktivira ali mi se cini da se aktivacija ponisti cim upalim internet a mozda i to nema veze sa internetom vec se desi samo od sebe
:: ___________________________________
:: Ko ovde ne poludi taj nije normalan.
Equinoxe Re: 27.07.2009. 07:12 #130733

@mkukic
Ovaj ZUKO je dobar naknado izuven. On nudi izbor. Rearm je majka za sad.

:: Problem solved
:: http://img511.imageshack.us/img511/2821/clipboard1.jp
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: ******************KLIPE******************
:: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp
mkukic Re: Re: 27.07.2009. 12:12 #130750

Ma mogu da peglaju ovaj build koliko god hoce - ja ga ne skidam vise. Nije mi ni bitan taj izbor verzija jer bih sve jedno izabrao Ultimate! Do oktobra, kada treba da izadje Final, ne planiram da skidam nove verzije... Mrzi me da stalno instaliram i podesavam programe...

:: @mkuki
:: Ovaj ZUKO je dobar naknado izuven. On nudi izbor. Rearm je majka za sad
:: :: Problem solved
:: :: http://img511.imageshack.us/img511/2821/clipboard1.jp
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: ******************KLIPE******************
:: :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp
Mashinac Jel ovo ok? 27.07.2009. 13:02 #130755

broj poruka: 192
7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso
2,32 GB (2.501.894.144 bytes)
CRC32: 8DD6AE2B
MD5: C7102805815ABB3B6B4796A8CC3FB008
SHA-1: 4FB88ED0E763A0CD82D388E7FDAABD10FC0846D1
Vidim ne poklapa se pa zato pitam

mkukic Re: Jel ovo ok? 27.07.2009. 14:34 #130772

A ko ce ga znati... Ono sto je navedeno na pocetku teme su kao originalni CRC, MD5 i SHA-1... Sve je to isto verujem, samo sto je ovaj iso pusten od strane Microsofta, a ostali su pravili ljudi od fajlova koji su procureli na net... Koji god da skines neces pogresiti, sve je to isto...

:: 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.is
:: 2,32 GB (2.501.894.144 bytes
:: CRC32: 8DD6AE2
:: MD5: C7102805815ABB3B6B4796A8CC3FB00
:: SHA-1: 4FB88ED0E763A0CD82D388E7FDAABD10FC0846D
:: Vidim ne poklapa se pa zato pita
Panta019 Re 29.07.2009. 22:29 #131137

Terapija koja resava problem se zove Hazar(ski recnik), ima 208 stranica (svaka stranica staje na 1 kb), procita se za manje od minuta, i pustiti da recnik cak i restartuje.

Pamcenje traje bez ogranicenja.

CrowBgd ... 03.08.2009. 15:24 #131711

broj poruka: 1376

Stavio sam TRT MRT OMG FCK 7 Win ajd esto jede RAM memorije kao lud to cu da prezalim ali ne mogu da pokrenem KWorl TV fucking karticu , skenira i opet samo zvuk a slike nema . Da sam hteo prenos sa TV-a uzeo bih trnzistor OMG OMG . Ima li ko ideju kako da mu objasnim da pokrene TV ili cu da ga upucam ?
Equinoxe Re: ... 03.08.2009. 15:29 #131713

Si probao da pokreneš TV aplikaciju u XP compatibilty modu ?

Nego jel probao neko 7Loader By Orbit30 & Hazar v1.1 na RAID-u ?
Popijem odma Inaccessible boot partition. Ubije boot manager ili mu Intel ICH10R nije jasan u šta sumanjam jer i 7 ima drajvere za njega....tako da sam u rebusu...

:: Stavio sam TRT MRT OMG FCK 7 Win ajd esto jede RAM memorije kao lud to cu da prezalim ali ne mogu da pokrenem KWorl TV fucking karticu , skenira i opet samo zvuk a slike nema . Da sam hteo prenos sa TV-a uzeo bih trnzistor OMG OMG . Ima li ko ideju kako da mu objasnim da pokrene TV ili cu da ga upucam ?
CrowBgd .. 03.08.2009. 16:08 #131719

broj poruka: 1376

Bax probao sam i samo me to jako nervira ostalo resim bez problema, ali da mi TV ne radi auuu pa u Linuxu sam skrptu napravio , aovde ne mogu da ga pokrenem
mkukic Re: Re: ... 03.08.2009. 16:38 #131723

Nism probao na raid-u, ali ono sto sam video u uputstvu je da SVE particije moraju da imaju dodeljena slova, znaci nema skrivenih (nevidljivih particija). Ako to nisi uradio probaj... Meni, inace, Hazar radi odlicno!

:: Si probao da pokreneš TV aplikaciju u XP compatibilty modu
:: Nego jel probao neko 7Loader By Orbit30 & Hazar v1.1 na RAID-u
:: Popijem odma Inaccessible boot partition. Ubije boot manager ili mu Intel ICH10R nije jasan u šta sumanjam jer i 7 ima drajvere za njega....tako da sam u rebusu..
:: :: Stavio sam TRT MRT OMG FCK 7 Win ajd esto jede RAM memorije kao lud to cu da prezalim ali ne mogu da pokrenem KWorl TV fucking karticu , skenira i opet samo zvuk a slike nema . Da sam hteo prenos sa TV-a uzeo bih trnzistor OMG OMG . Ima li ko ideju kako da mu objasnim da pokrene TV ili cu da ga upucam ?
Equinoxe Re: Re: Re: ... 03.08.2009. 16:41 #131724

Pa ti me garant izulo iz cipelića. Postoji 100MB particija za `nešto`. Sad će da bude za ništa.....hvala na ideji.

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

RŠENO, prokleta 100MB particija.

:: Nism probao na raid-u, ali ono sto sam video u uputstvu je da SVE particije moraju da imaju dodeljena slova, znaci nema skrivenih (nevidljivih particija). Ako to nisi uradio probaj... Meni, inace, Hazar radi odlicno
:: :: Si probao da pokreneš TV aplikaciju u XP compatibilty modu
:: :: Nego jel probao neko 7Loader By Orbit30 & Hazar v1.1 na RAID-u
:: :: Popijem odma Inaccessible boot partition. Ubije boot manager ili mu Intel ICH10R nije jasan u šta sumanjam jer i 7 ima drajvere za njega....tako da sam u rebusu..
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: ******************KLIPE******************
:: :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp
:: :: :: Stavio sam TRT MRT OMG FCK 7 Win ajd esto jede RAM memorije kao lud to cu da prezalim ali ne mogu da pokrenem KWorl TV fucking karticu , skenira i opet samo zvuk a slike nema . Da sam hteo prenos sa TV-a uzeo bih trnzistor OMG OMG . Ima li ko ideju kako da mu objasnim da pokrene TV ili cu da ga upucam ?
mkukic Re: Re: Re: Re: ... 03.08.2009. 18:16 #131740

Drago mi je da sam bio od pomoci! :)

pozz

:: Pa ti me garant izulo iz cipelića. Postoji 100MB particija za `nešto`. Sad će da bude za ništa.....hvala na ideji
:: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:: RŠENO, prokleta 100MB particija
:: :: Nism probao na raid-u, ali ono sto sam video u uputstvu je da SVE particije moraju da imaju dodeljena slova, znaci nema skrivenih (nevidljivih particija). Ako to nisi uradio probaj... Meni, inace, Hazar radi odlicno
:: :: :: Si probao da pokreneš TV aplikaciju u XP compatibilty modu
:: :: :: Nego jel probao neko 7Loader By Orbit30 & Hazar v1.1 na RAID-u
:: :: :: Popijem odma Inaccessible boot partition. Ubije boot manager ili mu Intel ICH10R nije jasan u šta sumanjam jer i 7 ima drajvere za njega....tako da sam u rebusu..
:: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: ******************KLIPE******************
:: :: :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp
:: :: :: :: Stavio sam TRT MRT OMG FCK 7 Win ajd esto jede RAM memorije kao lud to cu da prezalim ali ne mogu da pokrenem KWorl TV fucking karticu , skenira i opet samo zvuk a slike nema . Da sam hteo prenos sa TV-a uzeo bih trnzistor OMG OMG . Ima li ko ideju kako da mu objasnim da pokrene TV ili cu da ga upucam ?
2m4Y re: 28.08.2009. 11:20 #135813

broj poruka: 2355
...a jel moze meni Ultimate 64 + lekic na mail?

rex1825@live.com

Pozz i hvala...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750W

grofdracul Help 28.08.2009. 20:34 #135936

broj poruka: 39
Gde moze da se skine Rapid.... ili gde vec samo da nije neki spor torrent. HVALA

...ne jebu lepi, jebu uporni...

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647785.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs