po meni - koristi XPprox64 sp2, dok ne izadje W7 bar sa sp1, sada je pun bagova, znaci koliko god delovao dobro, jos uvek to ne moze da funkcionise kako treba, XPx64 je do sada najstabilniji windows koji sam ja imao..
bax hvala na informaciji,nisam znao to za graficku,ali to mi je manje bitno ona radi extra naravno,vise mi je do ovog problema sa zvukom... INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz 4x Kingston HyperX 2GB DDR2 ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775 ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II Windows 7 Ultimate
Salji link do tih patcheva molim te, brat nece da cuje za win 7 ako mu ne radi omiljena igra.
:: I am playing it on win7 64 bit using the 64bit patches, works perfect and still looks great :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: Meni farCry 1 ne radi na win7 x64 :: :: Svi igrači će brzo morati da pređu na win7 jer dx10 i dx11 ne postoje i neće postojati za XP. Ostali nemaju mnogo razloga za prelazak :: :: :: :: :: ::
Evo kome treba Win 7 (32/64 bit)+ teme + aktivator + Win 7 manager... :
http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=3406467 **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: NEgo jel ima na rapidu win 7 nesto mi ovaj torent neće počeo da skida i sta :: Pozdra :: ::
Hvala na x64 ja ve` skino x32 ali nema veye ipak je x64 bolje E da molio bih da mi objasnite ya[to je X64 bolji msm ynam da je br\e ali voleo bih malo stručno objašnjenje Pozdraw
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647741. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.