Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows 7 NVIDIA Edition 2010
STRANA 2 OD 2
GAMER4LIFE Re: ... 09.12.2009. 03:59 #168002

status: user
broj poruka: 839

Slazem se

:: I prestanite vise da se lozite na price ATI sabija itd, fermi ovo ono. Ovaj period sto nema nove nvidie je savrsen da se ati uhoda malo, pa kad bude izasao Fermi, ATI-u ce da popadaju cene ko nista, sto je i dobro za vecinu potencijalnih kupaca
::
:: Bice uvek kao sto je bilo: ako zelis performanse i stabilnost - Nvidia, a ako ne zelis da platis mnogo uzmes ATI... Uvek bilo, uvek i ostace..
:: Zna ATI gde mu je mesto, zato se odrzava na trzistu sa svojim nizim cenama a ne sa skladnim performansama..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djuroue1 au gde sam ja dosao 09.12.2009. 16:12 #168135

broj poruka: 1156

Sefe kome pricas da ce da dodje ovde da trazi linkove za windows?Ti si stvarno smesan lik.Mogu da te napravim od blata,doduse bio bi malo pametniji,zato pali.....To sto microsoft zna da napravi video sam sa vistom....A jedina koja je i mogla da radi je vista nvidia evolution....
gile23 ... 09.12.2009. 17:22 #168159

broj poruka: 9121
Jel ti znas ko pravi Vistu covece, Microsoft, taj indijanac ne moze da promeni source kod, jer bi verovatno tada napravio sranje na kvadrat dalje u tu nVidia edition ti je ubacena druga pozadina instalirani neki programi na defaultu promenjeni neki gadgeti i to pre svega dizajn i to je to. A ja sam licno imao Vistu Clean x86 godinu dana pa ti vidi pa sam je uninstalirao jer je i onda ona pocela od silnih cuda i ne defragmentacije pocela da buguje a i tada je izasao Win 7 koji je mnogo ispred Viste :), koja je odlican sistem :). Nema nigde testa o Fermiju :), a to sto 5970 pici na 1GHZ kloku je nista :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: au gde sam ja dosao 10.12.2009. 06:06 #168484

broj poruka: 12808
Suludo je stvarno komentarisati tvoje imbecilne komentare na doticnu temu jer bi samo bilo trosenje tastera tastature, tako da cu samo da se nasmejem... sama cinjenica da si instalirao modifikovanu verziju sedmice govori dovoljno o znanju koje imas vezano za materiju u pitanju...

...tako da, sto bi ti rekao `pali`...

:: Sefe kome pricas da ce da dodje ovde da trazi linkove za windows?Ti si stvarno smesan lik.Mogu da te napravim od blata,doduse bio bi malo pametniji,zato pali.....To sto microsoft zna da napravi video sam sa vistom....A jedina koja je i mogla da radi je vista nvidia evolution....
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647788.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs