Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Brzi net za 20% u 5 koraka
STRANA 2 OD 2
xenox Moze tema 27.08.2010. 08:22 #239714

status: user
broj poruka: 1410
Ima i piva u klubu - samo jelen kolko mi je poznato. Sinobus je problematican. Inace tu temu niko od redovnih ne obraduje. Mozete ako vam je lakse i imate nesto sa cim bi ste kvalitetnije snimili prilog i tako nesto da odradimo. 480p je sasvim dovoljno. Ako ste zaista zainteresovani baci privatnu sa telefonom pa se cujemo.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Moze tema 27.08.2010. 08:46 #239717

status: user
broj poruka: 9459
Jelen ce pomine svakako,jer onaj pehar od LAV-a je katastrofa.Ako nije frka da se prvo cujem sa user-om Pisko-m,pa da se zajedno obrukamo,eto slobodan sam da kazem u ime obojce,jer on kuburi sa win-om 98,a ja tek savladah 2000-darku,ne znam,ce vidimo da izmajmunisemo nesto:P
U svakom slucaju gledacu da poteram sinobus i da pokupim Piska,pa cemo se cuti.
Pozdrav!
P.S.Naravno da je ovo neozbiljno

P.S#dvojka:Zar si ti ozbiljan,ili...?

Trica:Pisko,sta cemo,i kako cemo,Bog te maz`o?Imas li nesto sto snima u 480p?

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Ima i piva u klubu - samo jelen kolko mi je poznato. Sinobus je problematican. Inace tu temu niko od redovnih ne obraduje. Mozete ako vam je lakse i imate nesto sa cim bi ste kvalitetnije snimili prilog i tako nesto da odradimo. 480p je sasvim dovoljno. Ako ste zaista zainteresovani baci privatnu sa telefonom pa se cujemo
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647792.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs