Onda je to najveci svaler pcberze, ato si ti, ako se ne varam.Nagazio si nesto st nisi smeo.Cudne se stvari desavaju.Ja ti samo pomogao da sto pre odgovoris coveku i izgladis `stvar`.To mi je hvala.
`A za doticna FSamira ima da recem da cu ga vec nac.Da razmijenimo,kako on veli,teljefonista,pregljede i pogljede.Nek se on nista ne sekira jadan.Sve ce da uredimo!`
Niko ih nije pitao dal imaju dece. Pa da prijave i malog ovde i da postavi čuveno pitanje: Šta je bolje da kupim AMD 6970 ili GTX570?
Opa, lista se proširuje iz momenta u momenat
1. tata02 2. Shomiman 3. Scyter - - Čiko ovaj ima 5889 odgovora, ko zna koga je on sve prevrnuo ovde. Njega bi ja ipak prvog cepio preventive radi i u dobrom raspoloženju.
A što ja na prvom mestu razvratniče stari, pa ti imaš više postova od mene kad se već vodiš tom logikom?! Pozdrav!
:: Alah se uvali :: :: Niko ih nije pitao dal imaju dece :: Pa da prijave i malog ovde i da postavi čuveno pitanje :: Šta je bolje da kupim AMD 6970 ili GTX570 :: :: Opa, lista se proširuje iz momenta u momena :: :: 1. tata0 :: 2. Shomima :: 3. Scyter - - Čiko ovaj ima 5889 odgovora, ko zna koga je on sve prevrnuo ovde. Njega bi ja ipak prvog cepio preventive radi i u dobrom raspoloženju :: :: ::
Hahaha, čega se naš kolega `muvaj sve što stigneš i ne biraj ni mesto ni vreme` setio, al` da znaš da ćeš na kraju ipak biti pronadjen i roknut, ovako ili onako! Ajde pozdrav i laku noć, radim sutra!
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.