Fakticki nista puno mozda 5% brzine samog sistema i podrsku za vise od 4 gb rama.Al pravo da ti kazem ja sam zaboravio kako izgleda 32bitni sistem jos od win xp x64 sam na 64 bitnim sistemima tako i da ti ja nisam neki savetodavac po tom pitanju.
ako ti komp sluzi za `kucno koriscenje` (igranje, multimedija itd.) ne gubis nista. da radis nesto memorijski zahtevno i da imas recimo 8gb rama, videla bi se razlika. vrati se na 32bit tj. x86, vece nije uvek bolje. sistem ce ti videti `samo` nesto malo preko3gb, a ako si bas resio da iskoristis i ostatak instaliraj Virtual Hard Drive ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
:: sinoc sam, eto, pogledao kakve to poruke salje windows action centar. njegove poruke obicno smaraju, ali, ove su bile vazne: moja kartica nije podrzana od strane x64 sistema. bas ono sto i ti malopre rece. sad jos da razmislim: da li da instaliram x86 win7 ili da ostavim dualboot. a sta gubim ako se prebacim na x86 win7 :: :: Q8300 @ 3.3GH :: GA-EP35-DS :: 4x1GB @ 880MHz Kingsto :: Sapphire 6850 @ 990/120 :: 22` ASUS VW221 :: LCPower550 :: ::
Imas jos jedno resenje a to je viruelni operativni sistem u okviru 64 bit sistema, tako sam ja koristio stampac dok nisu napravili drajvere za 64 bit-ni windows.
Uzmes WMware instaliras 32 bitni sistem i drajvere i pokrenes taj sistem kad hoces nesto da koristis sto koristi te drajvere u okviru glavnog operativnog sistema (64 bit):
instalirao sam sta ce mi to kad mi win7 ne prepoznaje karticu...pffff! instalirao win 7 i XP. sve odlicno radi. @ICEsd probacu tvoj predlog. kad nadjem vremena :) hvala!
ne radi tv karta kako treba.U pitanju je Leadtek TV 2000 Xp Expert.Radi pola sata, i onda nestane zvuk.Kad se uagsi i upali program, radi ponovo pola sata.Probao i PVR i PVR2.Probao sve žive drajvere, i isti klinac.Sistem je Win7 Ultimate 32bit.Doduše, sestra koristi taj komp, tako da me boli karijes, to joj dođe kao parental control da ne gleda dugo TV. :)
Auu brate Coklo, pa ti se bas ispati:( Instaliraj ChrisTV i ceprkaj po video render-u, pokusaj sve varijante. Jeba je za zvuk ovako pisati sta, gde, kako, jer treba da se ceprka gotovo po celom sistemu, ako je uopste moguce sa se isti pojavi. Ja sam pre oko pola god. odustao sa Leadtek TV 2000 Xp Expert i win7 32bit. Veruj mi da sam ceo dan rovario, ne znam sta sve nisam probao i q. Ne znam kakva je situacija sa tom kartom. Ako ikako uspes, molio bih te da napises resenje.
Zadnji PVR2 koji je nešto vredeo je 2.0.3.33. Sa njim nemam nikakvih problema i slika je normalna dok sa novijim verzijama imam identičan problem sa slikom kao i kod tebe.
Winfast PVR2 2.0.3.33 meni ne pravi nikakve probleme sa zvukom. Kod mene normalno radi na W7 64bit tv kartica Leadtek TV2000XP Expert i zvučna Asus Xonar DS za koju kombinaciju tv kartice i zvučne se mnogo pričalo da je nemoguće da ima zvuk sa Leadteka. Nisam imao problema sa zvukom sa tv karte i dok sam koristio integrušu.
Što se zvuka tiče : 1) Da li si povezao tv karticu i ploču sa cd in kablom ? 2) Da li si u PVR2 podesio Analog audio device i recording devices na cd in ?
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.