Onda slobodno instaliraj ovaj transformation pack koji sam ti rekao. Pazi samo prilikom instalacije, na nekim masinama onaj boot screen fajl hoce da pravi problem. Mozes da stavis sve da se instalira pa ako bude pravio problem prilikom butovanja, udjes u safe mod i uninstaliras samo boot screen file i imaces windows-ov, a mozes odmah pri instalaciji da odcekiras boot screen... Kako hoces... Mada je extra kada ti se podize sistem stoji mac os x boot screen... :) Neki su imali problema sa tim pa rekoh da ti odmah to kazem. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
kao sto mkukic kaze nije funkcionalno, za virtuelnu masinu nikako ne funkcionise kako treba, tacnije od 10 kojih sam skinuo jedna je proradila i to mi je zauzela 3GB rama, neoptimizovano totalno, bolje je recimo instaliran OSx a u njemu virtuelni windows ko zeli time da se bavi.
:: Ako bas hoces pravi 100% mac-gay dozivljaj a ne samo sminku :: podigni virtualnu masinu i kraj.. :: :: Jeste da deli resurse ali ne trebaju ti obe odjednom :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Dock je tesko sranje u odnosnu na taskbar. Ja koristim ObjectDock duze vreme samo za precice do foldera. Pojavi se kad pipnes levu stranu ekrana: http://imgur.com/ShODw
ma svi ti transformacioni softveri su sranje, ne valja ni jedan, mislim na te velike sto menjaju sve u windows-u, ikonice, sve, isto i za telefone, samo usporava sistem bez potrebe.. a OSx je operativni sistem na MAC-u.
:: Dock je tesko sranje u odnosnu na taskbar. :: Ja koristim ObjectDock duze vreme samo za precice do foldera. :: Pojavi se kad pipnes levu stranu ekrana: http://imgur.com/ShOD :: :: Usability pre svega, a osx nema pojma sta je to.
Ako hoces promenu, instaliraj Linux. Imas da biras kako hoces da izgleda, a radice ti ekstra. Salim se malo. Ortaku sam namestao da mu Xp izgleda tako, ali se malo uspori sistem. E sada, moguce je da mu je komp mnogo slab (ima neki AMD Sempron, HD 3850 i 1Gb RAM-a). Sto kaze imarkovic, bolje mi je kako radi Win ovako fabricki. Ali ok, probaj pa vidi, ako radi ok, uzivaj.
:: :: Hvala svima na informacijama, sugestijama i tako to :: Probam, pa ako mi smeta lako cu da skinem :: :: @dexte :: pa bas zato, volim ja Diznijeve crtane. Dosadi coveku nekad da gleda jedno te isto, jbg, sta ces :: ________________________________________________________ :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: ::
Instalirao sam ovaj najnoviji Ubuntu 11.10 i stavio MAC OS X temu, sto je mnogo jednostavnije da se odradi nego na Win 7, nekako Linux je napravljen da mozes da mu menjas izgled kako zelis... Ali imao sam problem pa sam ga izbrisao... Jednostavno vrlo cesto kada sam hteo da restartujem komp ili da ga ugasim iz Ubuntu-a, na onom ljubicastom ekranu gde treba da popuni onih pet kruzica i restartuje/iskljuci komp - on jednostavno blokira. Mozes samo da ga restartujes na dugme. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Ako hoces promenu, instaliraj Linux. Imas da biras kako hoces da izgleda, a radice ti ekstra. :: Salim se malo :: Ortaku sam namestao da mu Xp izgleda tako, ali se malo uspori sistem. E sada, moguce je da mu je komp mnogo slab (ima neki AMD Sempron, HD 3850 i 1Gb RAM-a). Sto kaze imarkovic, bolje mi je kako radi Win ovako fabricki. :: Ali ok, probaj pa vidi, ako radi ok, uzivaj :: :: :: :: :: Hvala svima na informacijama, sugestijama i tako to :: :: Probam, pa ako mi smeta lako cu da skinem :: :: :: :: @dexte :: :: pa bas zato, volim ja Diznijeve crtane. Dosadi coveku nekad da gleda jedno te isto, jbg, sta ces :: :: ________________________________________________________ :: :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.