imarkovic: Pa sta mi znaci sada taj antivirus kada sam celu c particiju formatirao i instlirao nov win7 Cak i da je bilo nesto to je prebrisano Ali problem i dalje ostaje
:: :: imarkovic :: Pa sta mi znaci sada taj antivirus kada sam celu c particiju formatirao i instlirao nov win :: Cak i da je bilo nesto to je prebrisan :: Ali problem i dalje ostaj :: ::
Немој да га обмањујеш дечаче, проблем је у напону и дизању његовом. Никакви антивируси, ни лоше форматирање није у питању. Провери и каблове и њихова места у куЧишту.
ma kud si navr`o bre ti alooo Voajergeje, smiri se malo, miran bre:) zajebi oc, pusti coveka vidis da ne zna gde bije, kamo li sta je OC.. ako hoces da mu pomognes bar mu napisi `куиК Гајд` i kad pises cirilicom bar pisi po Bуkу
:: :: Немој да га обмањујеш дечаче, проблем је у напону и дизању његовом. Никакви антивируси, ни лоше форматирање није у питању. Провери и каблове и њихова места у куЧишту :: ::
:: :: Не знати оверклоковање не значи да рачунар ипак није оверклокован. Уђе дете у Биос случајно и изпритиска гумбиће и воила :: :: Међутим, са новим картама попут Нвидиа 110 то не може да се деси, јер је она толико напредна да управља целим рачунаром. :: :: Дарко 777 :: Уколико проблем и даље опстане, једино решење ти је да позовеш Луку. Он ће да га среди као Панта питу :: ::
cek, ovo je zanimljivo, zasto mislis da sam okoreli Atijevac? jer sam bezobrazan i neuspesan u klokovanju? hahahha pokazi se deder da vidimo ko si, izadji policajac, vidim te, nemoj da se krijes iza drveta
:: :: :: :: Ти бре, имарковићу мора да си неки загуљени Атијевац, чим `вако збориш :: По Вуку је све, а шта није, нек` се открије :: :: Само пази, мислити и знати није исто.
FALŠ, vidis da mu je nick latinica, pogresi covek:)
:: Nek dupli, promenio sa latin na cirilic, resen problem :: :: inace malo sprdnje nije na izmet.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Видим ја да сте вас двојица неког злостављали... Вероватно је Дарку777 решење да инсталира Мортал Комбат 9 и позове имарковића, па ће се среди проблем сам?
Све у свему, видим да у мом одсуству омладина почиње да користи све више и више, своје писмо - ћирилицу. И то ме радује. На почетку ћириличар беше мој најмлађи друг Гиле. Поздрављам и остале моје најбоље другаре:
Скаја и Чонг Лија а и остале наравно које мање знам. Ајд сад погађајте који сам?
daj bre idi radi nesto, mora da se torta sprda od dosade a ne postoji stariji cirilicar od.. zaboravih nick ali imao je sliku sa Bajom iz pacjih bajki to znam sigurno, nema ga dugo na ovim prostorima:)
:: :: Све у свему, видим да у мом одсуству омладина почиње да користи све више и више, своје писмо - ћирилицу. И то ме радује. На почетку ћириличар беше мој најмлађи друг Гиле. Поздрављам и остале моје најбоље другаре :: :: Скаја и Чонг Лија а и остале наравно које мање знам. Ајд сад погађајте који сам :: ::
Vi se bas lepo zabaljate :) Da, taacno je da se ne razumem previse u racunare svako ima svoju oblast :) imarkovic: hdd je formatiran prilikom instalacije win ponudio mi je on sam.
Dexter: Ako je problem u biosu i naponu sto mozda jeste. Kako to da mi je komp radio mesecima na win7 bez problema (AMD 4000+ 2gbDDR2 ) ? Znam samo da ja nisam ulazio u bios uopste a niko nije imao pristup kompu. I na kraju da li ja to mogu sam da sredim uz vasu pomoc tipa ako treba 3-4klika ili da ga nosim u servis?
Слабо погађаш имарковићу. Торте се сад не једу, пост је.
Дарко777:
Да ли се рачунар угаси након схутдауна а једино ради вентилатор напајања? Имаш ли дугме за искључивање напајања на задњој страни кућишта? Оно: 0 - 1? Ако ти се овако `гаси` систем је угашен нормално, али је прегрејан. Знаш код аута кад угасиш мотор а вентилатор настави и након гашења да зуји?
Voanerges imam to dugme pozadi i gasi se na njega ali ja ga gasim na ovo napred dugme-zadrzim ga i ugasi se. Kako pregrejan pa ne radi nista samo skidam sa neta i malo filmovi word i slicno. Nemam nijednu igricu instaliranu niti igram igrice Rade svi ventilatori i ovaj veliki i na procesoru.Otvorio sam i proverio i rade
:: :: :: :: Слабо погађаш имарковићу. Торте се сад не једу, пост је :: :: Дарко777 :: :: Да ли се рачунар угаси након схутдауна а једино ради вентилатор напајања :: Имаш ли дугме за искључивање напајања на задњој страни кућишта :: Оно: 0 - 1 :: Ако ти се овако `гаси` систем је угашен нормално, али је прегрејан. Знаш код аута кад угасиш мотор а вентилатор настави и након гашења да зуји ::
Da vam javim i da vam se zahvalim svima koji su mi dali savete i pomogli. Problem je resen ali i dalje ne znam sta je bio razlog ali nije ni vazno bitno je da radi Uradio sam sledece:
1-Izvadio bateriju iz biosa na min,dva i vratio 2-Prodrmao malo memorijske kartice,kablice 3-instalirao nov sistem Radi sve fercera :)
Nego da vas jos pitam,iako znam da to nije za ovu temu ali da ne otvaram novu: koji od torent sajtova je trenutno najposeceniji a da mi iz Srbije mozemo da napravimo nalog? Napravio sam velike kolekcije filmova-masive pack i sl, pa bih da to podelim
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.