Baš mi sviđa fazon ovoga, mislim dođe mu kao closed beta testig :) Daj da probam, pa ako ne valja nešto, prijavljujem
Mogli bismo se organizovati (kad se utvrdi da je sve ok) i skupiti neku donaciju za Raica koji se potrudio da nam olakša posao. Mislim da to vredi poštovati.
Ako nije problem posalji i meni. Ja licno koristim Magnifier i mozda ako si iszbacio drajvere za mrezu to vrati jer malopre sam instalirao win i nije radila mreza a nisam imao drajvere za mreznu kartu da bih skinuo ostale .
Nisam izbacivao drajvere za mrežnu, samo za modem, tv tjuner i fax.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Ako nije problem posalji i meni. Ja licno koristim Magnifier i mozda ako si iszbacio drajvere za mrezu to vrati jer malopre sam instalirao win i nije radila mreza a nisam imao drajvere za mreznu kartu da bih skinuo ostale ::
@raic Verzija koju si postavio nevidi mi par hdd-ova na par Yeth SATA kontrolera, pa nisam instalirao. Probacu danas prijatelju, pa cu da idim kako ide :D
Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
Ne bi ti ih onda video ni untouched, nisam dirao sata/raid drajvere i tome slično, možeš uvek da ih ubaciš `a mano`.
Nisam dodavao drajver pakove, niti planiram. Raid je što se tiče brzine ionako izgubio na popularnosti pojavom SSD-ova a ko ga koristi radi bezbednosti podataka sigurno neće da se igra s ošišanim windowsima.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: @rai :: Verzija koju si postavio nevidi mi par hdd-ova na par Yeth SATA kontrolera, pa nisam instalirao. Probacu danas prijatelju, pa cu da idim kako ide : :: :: Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D :: ::
uspeo sam da se pomirim sa svim opcijama u sedmici, nadjem solution itd., ali jedina stvar(za mene mana) koja mi se na sedmici ne svidja je sto su morali da izbace DISABLE Always on top taskbar-a, ne postoji adekvatno zadovoljavajuce resenje da kada stavis nesto full screen da to bude preko celog ekrana, a ne sa glupim taskbarom, izludjuje me, a ne volim auto-hide.. vista i xp imaju ovo, W7 izbaceno, masa ljudi se zali zbog toga, a Microsoft je bas totalno to izbacio namerno kao opciju, slepci..
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.