Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Linux instalacija - moje neznanje je moj problem...
STRANA 2 OD 2
strela75 Evo da se javim sa linux minta 13... 12.10.2012. 11:46 #447103

status: user
broj poruka: 1591
posto sam drugim povodom na drugom racunaru testirao memoriju, rekoh hajde da proverim i na ovom starom. I sjajni GEIL PC3200 (DDR400) modul sa sve metalik plavim hladnjakom na sebi (koji je zbog neuglednog kingstona radio na 333MHz) je crkao. Tako da komp trenutno ima 512MB RAMa, ali je ipak instalirao Linux Mint 13 i radi. Ne bas sjajno brzo, ali radi.

Eto dva uparena modula po 512MB GEIL su crkla, a opstao je Kingston bez hladnjaka.

Hvala na usmeravanju i pomoci.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Evo da se javim sa linux minta 13... 12.10.2012. 13:17 #447114

broj poruka: 19073
nema veze sto ima hladnjak, ko zna zbog cega je otego papak..

::
:: Eto dva uparena modula po 512MB GEIL su crkla, a opstao je Kingston bez hladnjaka
:: Hvala na usmeravanju i pomoci
:: Pozdrav
:: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit
strela75 Dopuna infa... 30.10.2012. 08:48 #450727

broj poruka: 1591
U Emiiju se pojavila patriot ddr memorija od 1GB (DDR400) sa 60 meseci garancije. Uzmem jedan modul (1950 dinara), da vidim kako ce da radi i upario se sa kingstonom rade kao svajcarski sat. U isto vreme su mi nudili polovne memorije bez garancije i za 20 evra (cene od 10-12, pa do 20 evra).

Uglavnom mint na kompu, sa Intelom Northwood 1.8GHz i 1.5 GB RAMa, radi super.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs