:: Jes, Terabajti....Ma ajd, molim te :: Ako vec ima te puste Gb, ondak Win9 SE SP 0 (nularica)...ili da saceka 10-ku, treba da izadje u kolovozu.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Ne zajebavaj coveka :: :: omasio je GB za MB :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: CpuCooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mis:Mx 51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
Baš ništa te ne sprečava da imaš i 2 ili 3 ili više browsera na istom kompjuteru. Ako ti je do istih menija na FF možeš da dodaš Add on ˝Plain Old Favorites˝ sve radi apsolutno isto kao i na IE, čak pokupi sva nameštanja i favorites iz IE. FireFox ti je najbliža stvar do IE. Ima čak i tema za FF da izgleda isto a radi i dalje mnogo bolje nego IE. Ko što čovek reče, ako nemožeš da se navikneš na FF kako ćeš tek da se snađeš na 7mici ili 8mici
:: Ne zelim da uvredim nikoga :: ali Internet explorer u 99% slucajeva :: koriste informaticki nepismeni ljudi :: :: @jovanci :: Ako tebi sve lepo radi na toj masini, :: koja je svrha i poenta prelaska na win7 ili 8 :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 ::
Овде се неки не обувају свагда у истој памети. Пре коју недељу била је тема о Фајерфоксу - новој верзији, која глави, кочи, итд, где су обожаваоци исте ламентирали над њеном захтевношћу, спорошћу и некомпатибилности с Јавом, чини ми се... Сад одједном сви углас: Певамо ти (Фајефоксу), спаси нас!
И опет, Бетмен напада нас информатички изузетно писмене људе, који смо фанови ИЕ. Нема бољег претраживача и мање баговитог од ИЕ, ма шта причали популазиратори других браузера. Дакле, Јоване, Седмица у 64 битној верзији и ИЕ 9 и има да ти биде супер!
Biće mu super, imaće barem jednostavan program sa kojim će da downladuje pravi browser kao Chrome ili Firefox.
Kako ti rade add-onovi u IE9 btw? Syncovanje bookmarka na svim mašinama i android telefonima možda?
A da, kome to treba kad ima Internet Crapxplorer...
__________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: Овде се неки не обувају свагда у истој памети. Пре коју недељу била је тема о Фајерфоксу - новој верзији, која глави, кочи, итд, где су обожаваоци исте ламентирали над њеном захтевношћу, спорошћу и некомпатибилности с Јавом, чини ми се.. :: Сад одједном сви углас: Певамо ти (Фајефоксу), спаси нас :: :: И опет, Бетмен напада нас информатички изузетно писмене људе, који смо фанови ИЕ. Нема бољег претраживача и мање баговитог од ИЕ, ма шта причали популазиратори других браузера. Дакле, Јоване, Седмица у 64 битној верзији и ИЕ 9 и има да ти биде супер!
:: :: :: :: Овде се неки не обувају свагда у истој памети. Пре коју недељу била је тема о Фајерфоксу - новој верзији, која глави, кочи, итд, где су обожаваоци исте ламентирали над њеном захтевношћу, спорошћу и некомпатибилности с Јавом, чини ми се.. :: Сад одједном сви углас: Певамо ти (Фајефоксу), спаси нас :: :: И опет, Бетмен напада нас информатички изузетно писмене људе, који смо фанови ИЕ. Нема бољег претраживача и мање баговитог од ИЕ, ма шта причали популазиратори других браузера. Дакле, Јоване, Седмица у 64 битној верзији и ИЕ 9 и има да ти биде супер
E sad ga prećera sa tom izuzetnom informatičkom pismenošću, a iskustvo kome bre treba, jel ? Bio sam na netu dok se još pisali IP brojevi umesto WWW a ЊЊЊ da ne spominjemo. Meni u to doba bi Netscape najbolji a umal i jedini. Jeste da FF i većina otalih imaju mana ali ono rešeto od IE je više mana nego što je ispravno. Prošla su vremena kad je sve bilo pisano da bude kompatibilno sa IE, sad oni jure da budu kompatibilni sa ostalima. Što misliš zašto je u IE 10 ostala stavka ˝Compatibility View Settings ˝ ? Za špijune ćemo lako, samo se oslobodimo Microsofta i Googla, šta ćeš veće špijune od toga i FB ? Ondak samo stavimo sve u oblake, da svi mogu da gledaju naše kerefeke i James Bond nam je zagarantovan. Isto mu je to ko Defender u 8mici. Kaže mi drugar kako je mnogo dobar, ˝Evo kaže on, toliko je dobar da mi za dve nedelje nijednom ništa nije javio anoj tvoj Avast stalno se nešto buni˝, Dobro, rekoh ajd da poslušam tvoj trogodišnji staž sa kompjuterima, možda si u pravu. Pita on pre neki dan,˝ A, jel što ovo nešto moj komp brljavi, mora da se isprljala memorija˝. Ma, rekoh ja bocni ti malo Avasta ili Aviru pa vidi šta kažu. 738 ili tako nešto virusa i bubica kasnije, pita on mene dali imam nekog dobrog Linuxa...
Re: Re: Re: Уа Фајерфокс, Хром и остали шпијуни интернета
15.01.2013. 00:28
status: user broj poruka: 1387
Aha, zato znači win ne dolazi sa Aimp-om, Gom-om... Sad sam shvatio zašto ih ne stavljaju po def, a oduvek sam mislio da je zbog toga što to nije njihov proizvod.
:: :: Што сам рекао стоји, јер да тако није, Видовс би долазио с уграђеним Фајерфоксом, Опером, Хромом, итд. Знају Микрософћани шта ваља :: :: :: Pobed :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Нема бољег претраживача и мање баговитог од ИЕ...
Ма добро бре, зеким се, него стварно, зашто бих инсталирао, подешавао (да би иоле лако сурфовао) независни браузер коме увек нешто фали, зарад већ постојећег, брзог, сверадећег браузера унутар изабраног ОС-а? Извин`те, али за мене је карактеристика усавршености да ствар ради без подешавања које подраумева извесну И писменост већу од просека. Тако стоје ствари и кад су антивируси у питању. Нећу брате да чачкам подешавајући га ако ме то не занима, јер нисам програмер. Хоћу да имам претраживач, да сваку страну отвара потпуно без, белих и сивих квадрата с иксовима, да ми не искачу прозори с препорученим адоновима. То испуњава засад само ИЕ. Хром је још млад, и некако сакат. А корисник који тражи савет неће да се смара с излуђујућим подешавањима Фајерфокса који једе меморију ионако застареле конфигурације.
:: :: Нећу брате да чачкам подешавајући га ако ме то не занима, јер нисам програмер.
Ni mene ne zanima provera ulja u motoru automobila, vode u akumulatoru, pritiska u gumama i metlica na brisačima, jer nisam automehaničar. I kad kupim cipele, nosim ih onako kako mi ih u prodavnici daju. Kad mi ne ušnjiraju pertle, u tu radnju više ne ulazim.
Re: Re: Re: Re: Уа Фајерфокс, Хром и остали шпијуни интернета
15.01.2013. 09:29
status: user broj poruka: 19078
dolazi ruski windows:)
:: Aha, zato znači win ne dolazi sa Aimp-om, Gom-om.. :: Sad sam shvatio zašto ih ne stavljaju po def, a oduvek sam mislio da je zbog toga što to nije njihov proizvod :: :: :: :: :: Што сам рекао стоји, јер да тако није, Видовс би долазио с уграђеним Фајерфоксом, Опером, Хромом, итд. Знају Микрософћани шта ваља :: :: :: :: :: Pobed :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Нема бољег претраживача и мање баговитог од ИЕ...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.