Dual boot se pravi lako ako particije pravis sa mbr semom sa easybcd programom na windows-u. Intel i5 2400 Gigabyte z68p ds3 Msi Gtx 560ti Hawk 16gb ddr3 Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata3 Lc Power proline 500w Steelseries Sensei + Logitech g 105 Dell U2312HM Aerocool Strike X ML 10.8.2
:: nema problema, radio mi je i ranije ali nisam uspeo dual boot da stavim...a sad mi konktretno treba 7 ca vise i mrzi me da saltam tamo tamo iz os-a u os....Ali realno mac os je 20 x bolji od wina u svemu , moje subjektivno misljenje. Al bih rado i na pc-u imao :) :: :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 16gb Ripler 1600 cl :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: LG 277L-BN :: :: MacBook Air 13. :: :: :: Ih pa imas air :- :: :: A sta je problem?Grafika :: :: Intel i5 240 :: :: Gigabyte z68p ds :: :: Msi Gtx 560ti Haw :: :: 16gb ddr :: :: Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata :: :: Lc Power proline 500 :: :: Steelseries Sensei + Logitech g 10 :: :: Dell U2312H :: :: Aerocool Strike :: :: :: :: :: :: :: svaka cast Djuro i blago tebi :) ...bas sam danas stavio win 7 tako da nista od mac os-a .al dobro imam ga na lapu prezivecu : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: :: :: 16gb Ripler 1600 cl :: :: :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: :: :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: :: :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: :: :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: :: :: LG 277L-BN :: :: :: :: :: :: MacBook Air 13. :: :: :: :: :: ::
Da ne pravim novu temu... je l` moze predlog za OS X 10.6 ili noviju virtuelnu masinu koja sigurno radi na AMD-u (Phenom II 550BE)? Koristim VMware Workstation 9 al` moze da prodje i 8. Ispod te verzije nikako posto imam jos 10-ak masina koje su u Workstation 8 formatu. **bem se vec par dana i nikako da nadjem neki koji radi.
Preskocite predloge za kupovinu Intel-a posto nista zahtevno nece biti radjeno na tom Mac OS-u. Treba mi iskljucivo za spremanje nekih Apple ispita.
Iskreno da ti kazem virtuelna masina sa MAC OS X-om na VMWare-u zaista ni na sta ne lici... Oni nemaju VMWare Tools za MAC oS X sistem i mora da se koristi Darwin.iso koji omoguci menjanje rezolucije i pristup shareovanim folderima, ali sistem mozes samo da gledas... Na net mozes, ali samo preko Safari-a i to ne smes da menjas verziju Flash-a... Posle nista ne ucitava kako treba... Na YouTube ne mozes isto. Inace na slike, video, audio i rad sa njima zaboravi. Mozes da kucas tekst i to je to... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Za YT, video, slike, audio i sl. imam host OS. Bukvalno mi i treba samo da ga gledam i setam po opcijama. Za pripremu je glupavog `Mac Integration Basics` sertifikata pa nije fora da samo gledam screenshot-ove =].
Prvo patchuj VMWare Workstation sa http://www.mediafire.com/?761goegm1e25cw2 (ne koristi Darwin.iso iz ovog .rar fajla). Potom instaliraj sistem, mountuj Darwin-a i instaliraj... Restart, promeni rezoluciju i uzivaj. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Za YT, video, slike, audio i sl. imam host OS. Bukvalno mi i treba samo da ga gledam i setam po opcijama. Za pripremu je glupavog `Mac Integration Basics` sertifikata pa nije fora da samo gledam screenshot-ove =].
Nema na cemu. Treba da bude ukljucena, a misim da je u bios-u po default-u ukljucena. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
@mkukic iAtkos S3v2 sljaka 0k sa fajlovima koje si poslao. Samo mi jos kazi da li smem da radim update i na koju verziju? (hvatam snapshot u svakom sl.) Hvala jos jednom!
Od VMWare Workstation 8 ima problema kod update-a na neku drugu verziju (konkretno svi hoce na 10.6.8). Jednostavno odmah prijavi error i nece da nastavi. Probaj da skines combo, ali mislim da gubis vreme... Mada i ako slucajno uspes velika je verovatnoca da ces dobiti kernel panic. Meni je uspelo par puta na VMWare Workstation 7, kako ne znam...
Probaj da update-ujes Safari na najmladju verziju koja je podrzana za trenutni Mac OS X (10.6.3 ako se ne varam). To je mali update sa 4.0.1 na 4.0.3 recimo, ali ako ti prodje taj update onda skini combo i probaj update sistema jer prijavljuje istu gresku kao i kada hoces update sistema. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.