Proveri podesavanja za memoriju, hoce ona da pobrljavi, posebno ako si nesto dirao u biosu, moguce je da je ispravna al da bios brljavi.
Moguci jos uzrok HTT magistrala i NB-cpu magistrala isto.
Uglavnom se win 7 smrzne tu zbog memorije.
E sad ako ti vrti u beskonacnost onaj logo prilikom ucitavanja, onda ti ne valja kabal za HDD ili Dvd, nije lepo zakacen ( iako se tebi cini da jeste ).
Jos jednu stvar mozes da probas da stavis Dvd-ove u poslednji i predposlenji sata slot i te slotove prebacis u sata Ide mod ( kod mene je vrtelo u beskonacnost kad sam stavio raid 0 i dvd, pokusava da dvd vidi kao hdd i tu se zalgupi i vrti do beskonacnosti, glupi win )
Stavi samo 1 stap rama,pa pokusaj u biosu da menjas IDE-AHCI mod za HDD.Probaj obe varijante. Stavi ram za koji si siguran da je ispravan da bi skinuo sumnju sa njega.
Stigao sam kući sa posla, sa drugim napajanjem, popio sam kafu. Probao sam samo cpu+mb+ram+jedan hdd i jedan optičkimuređaj....Instalirao sam windows. Imao sam dva problema: 1. stari hard ima bad sektore i nije ispravan, tako da čim ga priključim dolazi fo zamrzavanja win setup- a, ne radi Hirens...mini Pe... 2. problem je razlog zbog čega instalacija nije išla kako treba kada sam sinoć otkačio stari hard. Naime posle kopiranja fajlova prilikom instalacije windowsa i prilikom prvog butovanja sa harda prijavljuje grešku tipa hard disk erorr ili tako nešto, ne znam tačno. Probao sam ponovo preko Hirensa 15 da napravim particije, ali nisam našao adekvatan program `za mbr`. Ubacio sam mini Pe, i preko Paragona sredio hard. Pokrenuo sam instalaciju....windows radi. Problemi tipa overclock failed, koje sam pripisivao ploči se pojavljuju čim priključim stari hard, koji sam bavio u kantu. Izvinjavam se za opširno objašnjenje, ali pošto sam cenjene članove foruma juče izmaltretirao mojim problemom i poluinformacijama zbog očaja u kome sam bio, osećam potrebu da sve objasnim. Hvala PS. Đubre treba na vreme baciti u kantu.
Ne, hard na koji sam instalirao windows je skoro nov Samsungov disk od 1TB i nema bed sektore. Radi se o starom hardu, za koji sam znao od ranije da ima bed sektore, ali koji je normalno radio, na koji sam čuvao podatke.
A za koj ce ti moj HIrens Boot... Particije pravi sama instalacija Windows-a... Prvo ubijes sve prethodne onda napravis jednu velicine po zelji i vozis...
Meni nista nije jasno sto si ista prckao sa tim HB-om...
Uzgred moguce da si fasovao neku gamad koja su te urnisala toliko da ne znas sta ti je ciniti...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Stigao sam kući sa posla, sa drugim napajanjem, popio sam kafu. Probao sam samo cpu+mb+ram+jedan hdd i jedan optičkimuređaj....Instalirao sam windows. Imao sam dva problema :: 1. stari hard ima bad sektore i nije ispravan, tako da čim ga priključim dolazi fo zamrzavanja win setup- a, ne radi Hirens...mini Pe.. :: 2. problem je razlog zbog čega instalacija nije išla kako treba kada sam sinoć otkačio stari hard. Naime posle kopiranja fajlova prilikom instalacije windowsa i prilikom prvog butovanja sa harda prijavljuje grešku tipa hard disk erorr ili tako nešto, ne znam tačno. Probao sam ponovo preko Hirensa 15 da napravim particije, ali nisam našao adekvatan program `za mbr`. Ubacio sam mini Pe, i preko Paragona sredio hard. Pokrenuo sam instalaciju....windows radi :: Problemi tipa overclock failed, koje sam pripisivao ploči se pojavljuju čim priključim stari hard, koji sam bavio u kantu :: Izvinjavam se za opširno objašnjenje, ali pošto sam cenjene članove foruma juče izmaltretirao mojim problemom i poluinformacijama zbog očaja u kome sam bio, osećam potrebu da sve objasnim :: Hval :: PS. Đubre treba na vreme baciti u kantu.
Upravo tako, ako nista drugo bar kod sedmice je baratanje sa kreiranjem particija odradjeno bas bas prosto i jednostavno prilikom instalacije iste.
:: A za koj ce ti moj HIrens Boot.. :: Particije pravi sama instalacija Windows-a.. :: Prvo ubijes sve prethodne onda napravis jednu velicine po zelji i vozis.. :: :: Meni nista nije jasno sto si ista prckao sa tim HB-om.. :: :: Uzgred moguce da si fasovao neku gamad koja su te urnisala toliko da ne znas sta ti je ciniti.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Stigao sam kući sa posla, sa drugim napajanjem, popio sam kafu. Probao sam samo cpu+mb+ram+jedan hdd i jedan optičkimuređaj....Instalirao sam windows. Imao sam dva problema :: :: 1. stari hard ima bad sektore i nije ispravan, tako da čim ga priključim dolazi fo zamrzavanja win setup- a, ne radi Hirens...mini Pe.. :: :: 2. problem je razlog zbog čega instalacija nije išla kako treba kada sam sinoć otkačio stari hard. Naime posle kopiranja fajlova prilikom instalacije windowsa i prilikom prvog butovanja sa harda prijavljuje grešku tipa hard disk erorr ili tako nešto, ne znam tačno. Probao sam ponovo preko Hirensa 15 da napravim particije, ali nisam našao adekvatan program `za mbr`. Ubacio sam mini Pe, i preko Paragona sredio hard. Pokrenuo sam instalaciju....windows radi :: :: Problemi tipa overclock failed, koje sam pripisivao ploči se pojavljuju čim priključim stari hard, koji sam bavio u kantu :: :: Izvinjavam se za opširno objašnjenje, ali pošto sam cenjene članove foruma juče izmaltretirao mojim problemom i poluinformacijama zbog očaja u kome sam bio, osećam potrebu da sve objasnim :: :: Hval :: :: PS. Đubre treba na vreme baciti u kantu.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.