Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Problem sa particijom na Win7 nakon dizanja sistema.
STRANA 2 OD 2
tortojed Prva slka, odozgo: ``Darko-PC`` ti je prikazano kao folder. Sta se 30.01.2013. 01:34 #472110

status: user
broj poruka: 11017
dogadja kada to otvoris... Izgleda kao da ti je ``nesto`` posakrivalo fajlove (enkripcija, copyright protection?)...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
superiorni Re: @VMARC: Naravno da SADA ne treba da formatira. Ako je radio re-instalaciju 30.01.2013. 01:42 #472111

broj poruka: 16
:: kako je napisao (a ne ``repair`` ili upgrade) trebalo je da PRE reinstalisanja formatira..
::
:: @superior: podesi da ti u folder view properties bude ``show hidden`` i ``show system files`` to jest da ne bude ``hide system files`` itd. Da ti pokazuje SVE vrste (u smislu atributa) fajlova i foldera..
:: edit: idi na ``search...`` i trazi da ti izlista sve .jpg, .bmp (fotke koje su, valjda, tamo)

Dobro si se setio toga .) evo upravo uradih i to i znaš šta mi je našlo u D:... thumb slike sa posećenih stranica sa neta pre instalacije :( nigde ni traga ni glasa od detinjih rodjendana i krštenja :( au...
superiorni ... 30.01.2013. 01:45 #472112

evo kad to otvorim šta se dogadja

http://www.dodaj.rs/f/25/G3/1vMJxNNr/screenhunter19-jan-30-01.jpg
tortojed I? Jesi li probao ``restore files for all users``? Je li to ono sto si 30.01.2013. 01:50 #472114

broj poruka: 11017
opisao kao ``Probao sam sa backup-om i ništa ne vraća u D``?

Da li si, pre reinstall-a, TI, RUCNO radio backup ili je win, automatski, ne pitajuci te, to izveo?
superiorni .... 30.01.2013. 01:53 #472115

Uhhh... brate hvala Ti na pomoći, al njemu definitivno ne gine majstor sutra. Kasno je, glava me je zabolela od ovoga. Aj probaću ujutro pa ću javiti dal će hiren da reši problem ili ide na servis.

superiorni Re: I? Jesi li probao ``restore files for all users``? Je li to ono sto si 30.01.2013. 01:54 #472116

:: Da li si, pre reinstall-a, TI, RUCNO radio backup ili je win, automatski, ne pitajuci te, to izveo

Posle reinstala sam ručno uradio backup. Kada sam video da ih nema folderi
neXus2000 .... 30.01.2013. 02:32 #472119

broj poruka: 3351
Posto na D imas jedno 100+ gigabajta podataka, znaci imas vec neke podatke na D, a to nije samo Windows. Proveri svaki folder na D koliko zauzima prostora, osim Windowsa, ali proveri i njega. U nekom od njih ti se nalaze podaci koje si imao pre. Jer posle reinstalacije Ceo Windowsje oko 10 GB na particiji.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647737.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs