Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
`START` DUGME SE VRAĆA
STRANA 2 OD 2
gilopile ... 31.05.2013. 14:55 #495457

status: user
broj poruka: 9459
Gasenje = jedan klik `power` dugme na kucistu/laptop-u. Jedino ako nekom nije zatrpano ili je zaboravio gde mu se nalazi kuciste.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peki22 Re 31.05.2013. 15:04 #495461

broj poruka: 2936
W8 task levi cosak+desni klik i desni cosak + desni klik sve moguce opcije.10 bolje nego na 7-ci.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100

Daum Re: Re: Re: Re: ... 31.05.2013. 15:25 #495470

broj poruka: 12805
Ja sam imao loša iskustva sa XP-om, uvek malo malo pa krene sranja da brljavi i redovno svakih 6 meseci sam morao reinstall. Dodje uvek do tačke gde .NET framework ili Installshield zajebava da ne može program da se instalira ili uninstalira.

Za prosečnog korisnika mi je ok, za bilo šta ozbiljnije je katastrofa. Čak mi je i Vista bolje radila.

:: ihhh, pretera ga daume, ili si ga iskarikirao muski.. mozda ti imas takvo iskustvo pa ga zato ocrnjavas, ali definitivno nije tako, naprotiv, izuzetno je stabilan xp sa service pack-om3 ili 2 u x64 verziji, to potpisujem i boldujem, nebitno je sto ga ja koristim, vec sto gledam kako je stabilan na mnogo masina, znaci mnogo, kakav BSOD, to se ne desava nikad ako nije u pitanju hardware, bilo da je xp ili sedmica, dobija se BSOD itekako i na sedmici, i na osmici, to je popularno kod svih windows-a, ali skoro uvek bude neki malfunction kod hw-a
::
:: :: Kao neko ko koristi PC od 1990-te mogu slobodno da kažem da je XP smeće i da je kompletno nestabilan. Ako se ti zadovoljavaš inferiornim OS-om na kome browsuješ net i slušaš muziku to je tvoja stvar ali bilo kakvim programom da ga opteretim mogu da očekujem BSOD
:: ::
:: :: Probaj da držiš mašinu uključenu nedelju dana i da renderuje nešto svaki dan..
:: :: Niko iole ozbiljan više ne koristi to sranje, Win7 je minimum
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: haha bas je nestabilan
:: :: ::
:: :: :: :: XP neću ni da pominjem, nestabilno djubre
:: :: :: ::
misicm @daum 31.05.2013. 15:39 #495473

broj poruka: 360
slazem se sa imarkovicem i m2x. To sto si ti imao ozbiljnih problema sa `inferiornim` sistemom je `tvoja stvar` (kako si se ti izrazio). postoje sp3 i sp2(x64), pa probaj da ga opteretis.
Daum Re: @daum 31.05.2013. 16:05 #495477

broj poruka: 12805
SP3 i x64 verzije sam i koristio. Neka hvala, uživaj sa XP-om.

:: slazem se sa imarkovicem i m2x. To sto si ti imao ozbiljnih problema sa `inferiornim` sistemom je `tvoja stvar` (kako si se ti izrazio). postoje sp3 i sp2(x64), pa probaj da ga opteretis.
misicm Re: Re: @daum 31.05.2013. 17:08 #495488

Cini mi se da si stekao utisak da trenutno koristim xp, sto nije tacno. Samo kazem da nije nestabilan, jer sam ga koristio. :)

:: SP3 i x64 verzije sam i koristio. Neka hvala, uživaj sa XP-om
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: slazem se sa imarkovicem i m2x. To sto si ti imao ozbiljnih problema sa `inferiornim` sistemom je `tvoja stvar` (kako si se ti izrazio). postoje sp3 i sp2(x64), pa probaj da ga opteretis.
quna Re: Re: Re: ... 31.05.2013. 17:13 #495490

broj poruka: 1653
+1 Win7 najbolji do sad, a koristio sam sve od 3.11 do 7, na sedmici 4 godine nisam pipnuo sistem, xp svkih par meseci mora reinstall, a pucanja explorer i ponovo startovanje necu ni da pominjem, a se malo pomuci nesto ode desktop, ode sve, pa polako opet dodje sebi...

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750

:: Kao neko ko koristi PC od 1990-te mogu slobodno da kažem da je XP smeće i da je kompletno nestabilan. Ako se ti zadovoljavaš inferiornim OS-om na kome browsuješ net i slušaš muziku to je tvoja stvar ali bilo kakvim programom da ga opteretim mogu da očekujem BSOD
:: Probaj da držiš mašinu uključenu nedelju dana i da renderuje nešto svaki dan..
:: Niko iole ozbiljan više ne koristi to sranje, Win7 je minimum
:: :: haha bas je nestabilan
:: :: :: XP neću ni da pominjem, nestabilno djubre
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misicm Re: Re: Re: Re: ... 31.05.2013. 17:27 #495497

Vi ste bas umeli da izbunarite neke verzije. Vidjao sam nesto slicno kod ljudi kojima skidam kapu kako mogu tako da udese sistem. Imali su po 60 procesa na xp.
Zakrpe su kasnije odradile svoje.

Ni operater nije imao Win7 pre cetiri godine :)

:: +1 Win7 najbolji do sad, a koristio sam sve od 3.11 do 7, na sedmici 4 godine nisam pipnuo sistem, xp svkih par meseci mora reinstall, a pucanja explorer i ponovo startovanje necu ni da pominjem, a se malo pomuci nesto ode desktop, ode sve, pa polako opet dodje sebi..
:: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb
:: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750
:: :: Kao neko ko koristi PC od 1990-te mogu slobodno da kažem da je XP smeće i da je kompletno nestabilan. Ako se ti zadovoljavaš inferiornim OS-om na kome browsuješ net i slušaš muziku to je tvoja stvar ali bilo kakvim programom da ga opteretim mogu da očekujem BSOD
:: :: Probaj da držiš mašinu uključenu nedelju dana i da renderuje nešto svaki dan..
:: :: Niko iole ozbiljan više ne koristi to sranje, Win7 je minimum
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: haha bas je nestabilan
:: :: :: :: XP neću ni da pominjem, nestabilno djubre
:: :: :: ::
count Re: Bobi&Imarkovic 31.05.2013. 19:27 #495512

broj poruka: 1368

:: evo vam sve u jednoj slici: ovo je search na Win+Q, a desno se vidi Charms meni gde se gasi komp
:: http://goo.gl/KGd3
:: Meni iskreno svi driveri rade a na jednom pravcatom japanskom Sony laptopu sa C2D procesorom sa uspeo da nadjem Win8 drivere koji su verovatno Win7 koji rade ovde
:: Nisam još naišao na device koji nema driver
To za drajvere sam i ja mislio ali nađoh jednog koji baš neće. Alcatellov 3G modem iz VIPa, neće pa neće. Morao sam da otključavam Huawei-a da bi radio VIP.
count Ništa čudno 31.05.2013. 19:39 #495515

broj poruka: 1368
što ljudi uspeju da upropaste bilo koji sistem. Meni su i Milenijum i Vista radili lepo i to na ne baš vrhuskim mašinama. Ponekad mi se jave neki sa nekim problemima a ja posle se ubijem da ga namerno izazovem da vidim kako mu je uspelo.
Malopre mi donesoše LG X120 notebook sa 26, i slovima dvadeset šest startup programa sa problemom da sporo radi !!!!. FF, pola ekrana Tool Bars. Kako je uopšte radio, divim se. Srćom Avast na njemu pa nema virusa, samo bi mi još i to trebalo.

imarkovic Re: Ništa čudno 31.05.2013. 22:28 #495543

broj poruka: 19078
jednostavno, nisu svi ljudi talentovani da uniste operativni sistem

:: što ljudi uspeju da upropaste bilo koji sistem. Meni su i Milenijum i Vista radili lepo i to na ne baš vrhuskim mašinama. Ponekad mi se jave neki sa nekim problemima a ja posle se ubijem da ga namerno izazovem da vidim kako mu je uspelo.
:: Malopre mi donesoše LG X120 notebook sa 26, i slovima dvadeset šest startup programa sa problemom da sporo radi !!!!. FF, pola ekrana Tool Bars. Kako je uopšte radio, divim se. Srćom Avast na njemu pa nema virusa, samo bi mi još i to trebalo
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs