Black Viper’s Windows 7 Service Pack 1 Service Configurations
STRANA 2 OD 2
alrad
08.08.2013. 22:09
status: user broj poruka: 4867
Aludirao sam na to da je preko hiljadu dolara previse za bilo sta sa tako malim ekranom. Potpuno si u pravu da nisam video MBP 13` Retina, ali ako ga vidim i ako se nekim cudom desi da na njemu mogu da radim isto kao na 27`, 28` ili vise, obecavam da cu ovde javno priznati da sam pogresio.
Nemas potrebe da bilo kome bilo sta priznajes. Sasvim je dovoljno da si iskren prema sebi i da pricas i sudis o stvarima u koje se razumes. To je najveci problem pcberzasa, nevezano o kojoj temi se radi. Svi nesto mlate muda, kenjaju o stvarima koje su videli samo na YT, ili citali recenzije, sve neki svetci sto voze striktno po ogranicenju (u jednom odgovoru, a onda vec u sledecem ili 10-20km/h preko). Da ne pricam sad o tome koliko i mudonja-batinasa, sto bi svima nesto jebali sve po spisku `da je to njima neko uradio`. Svi barataju `cinjenicama` iz gorenavedenih izvora a malo ko je i prosao pored stvari o kojojima prica. Previse licemerja, zato vas i treba peckati (da ne kazem j....i i podj......i), mada cisto sumnjam da ce vas i to dozvati pameti :-))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Nisam hteo vise da se bavim ovime, ali kada peckas (kao sto otvoreno kazes) i kad si se vratio na onu temu, onda ovako:
1. Rekao sam da uopste ne vozim, tako da ni teoretski ne mogu da vozim preko ogranicenja dok pricam suprotno. 2. Da, pokusao bih da ne ostanem duzan svakome ko bi mi napravio problem bilo voznjom ili bilo cime sto ima veze sa nepostovanjem odredjenih pravila. 3. Mislim da iskrenost nikoga ne oslobadja odgovornosti.
Da li je zaista toliko tesko prihvatiti da su ove tri cinjenice istinite, valjane, i nelicemerne? Ako (iskreno) jeste, odustajem od slucaja i priznajem da sam lazov i hipokrit.
Sto se Retine tice, baratam sa pojedinacnim pikselima, i malo mi je teze da zamislim da to radim na malom ekranu. To je moja intuicija i iskustvo koje traje vec jedno odredjeno vreme, nikada nisam procitao nista o ovom uredjaju ili odgledao video o njemu. Nema potrebe jer mislim da je fizicki nemoguce. Ali, kao sto rekoh, razna cuda su moguca i tu se vracam na ono gore.
:: ... voleo bih kad bi Rusi recimo uhvatili da ga modifikuju i naprave neki XP codename Volga koji ce zadrzati staromodni dizajn, a sve ostalo nalik sedmici, tipa DirectX.. ali to bi bilo jedno bagovito sr.. puste zelje. :: :: ::
ma to je bez veze, nema dx10:) ja sam instalirao na SSD-u pod rezimom AHCI, ruski modifikovan XP, sa svim drajverima, nije hteo da radi samo na Z77 platformi, pa sam mu integrisao drajvere i sada moze i na to.. radi samo tako
:: Pa mislim da ima nesto tako zove se `Last XP` ili slicno ali je sranje neoptimizovano rusko : :: :: i5-2500K, P8Z68 V-Pro/Gen3, Win7 Enterprise x64. :: Gigabyte GTX 560ti OC, 1920x1080 Dell 2312HM. :: WD Caviar Black 500GB, Kingston V+200 60GB SSD. :: :: :: ... voleo bih kad bi Rusi recimo uhvatili da ga modifikuju i naprave neki XP codename Volga koji ce zadrzati staromodni dizajn, a sve ostalo nalik sedmici, tipa DirectX.. ali to bi bilo jedno bagovito sr.. puste zelje. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.