Woody Leonhard je u ovom poslu godinama i autor je gomile knjige, između ostalih i cele serije Windows, Office itd. for Dummies.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Posto nisam nijednom instalirao win8, ne znam kakva je situacija. Kako radi, koliko je dobar, koliko se razlikuje korišćenje od Windows 7 i sama instalacija? Svi tips and tricks su dobrodošli i zanima me koliko vas se odlučilo za win8 kao primarni sistem : :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Ja sam sjebao sebi win8 sa upgrade-om na win8.1 koji se zaglavio, posle rollbacka je počeo da se tripuje sistem tako da fresh install samo. Juče sam odradio fresh na 8.1 ali nisam uspeo da ga aktiviram preko Skype-a jer su izgleda svi ključevi previše puta iskorišćeni.
U najgorem slučaju radiće normalno 20 dana do 18.og oktobra kad izlazi zvanično 8,1 pa će tada i biti regularnih aktivatora. __________________ Scourge of PCBerza
za vecinu ovde `naprednih` korisnika kojima ljubimac sluzi za pikanje igara. slusanje muzike, gledanje hd filmova i opasan surf netom .. w8 je SUPER ..
za sve nas ostale koji smo davno prelezali te bolesti .. XP i W7 su najboje za nase ljubimce ..
Win xp i dalje. Sve sto je meni potrebno, radi. Sa 7 i 8 sam imao problema i zaobisao ih. Ako se pojavi neka aplikacija koju cu koristiti, a ne radi na XP, moracu preci na 7 ili 8, nikakav problem, jer mi je najbitinije da mi racunar odradjuje ono za cega ga i drzim na stolu. A za neki Start meni, Aero, trensparentnost i ta njesra me zabole :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Namena osmice je da promeni desktop tržište i u tome ulažu silne napore. Za sada im to nije uspelo.Da imam tach panel pa da ga možda i koristim mada i sa tom novotarijom to uopšte nije prakticno.Nije navika razlog što sam ostao i što cu ostati na sedmici.
I dalje mi nije jasno zašto ljudi povezuju Win8 sa touchscreenom kad je jedino mesto za touch interfejs start meni u kome niko ne provodi vreme. __________________ Scourge of PCBerza
os dati info kaako da I mi to uradimo zelimo win 8.1 u nasim racunalima:) :: Ja sam uspeo da aktiviram danas, izašli novi ključevi : :: :: Sad je permanentno aktiviran, ne ističe aktivacija. :: :: Ne jebavajte se sa aktivatorima, fake su svi, isto ko za win8 :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Probao na lap-u, posle par dana vratio na 7, na desku jos uvek XP... Na Iphone 3GS ios, na sony xperia android...pogubih se u sistemima, podesavanjima, optimizovanju svakog ponaosob...
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647729. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.