Eh sad, nemoj mi sad reci da RC sa instalacionog diska malo radi, a malo ne radi, tj. ponekad, u redu, iskustva su razlicita, shvatam sta hoces da kazes. Sad ispadam opet mirodjija, ali ne moze da ne uspe repair, to ne mogu da razumem, tj. znam da radi, taj repair radi jednu jedinu stvar i zna se za sta sluzi. Ne mozes napisati `iskustva se razlikuju`, uz to da `repair` x-puta ne uradi nista, nesto tu nije kako treba.
@IceCream, cestitam. Na tome sto si namestio:)
:: ako se ne varam fajl je 7.4MB, znaci i dial-up je dovoljan da se skine relativno brzo, a ta prica da XP instalacioni disk uvek ulazi u recovery mode, meni se pokazala kao `faulty` nije bas uvek htelo kako sam ja zamislio da treba da se odigra. Ovo sto sam mu dao `UVEK` radi i nikad mi nije se desilo da nesto `uzje*e`, kao i da se x-puta desavalo da `repair` ne uradi doslovno nista, tako da `iskustva se razlikuju`, kapiras...
izvini sto sam uopste pokusao da ti pomognem, da li se neko oseca uvredjenim ili ne je stvar licne perspektive. Ti si ocigledno ne upucen u naprednije `stelovanje windows-a`, za ubuduce, odolecu `iskusecnju` a `aktive mirodje foruma` neka nastave da sole pamet...
klasican primer egoizma ja da sam pisao post (govorim za ovu temua i za ostale ) ja bi ti dao sve instrukcije i ne bi se osecao tako inferiorno, jer po meni forumi nisu za to (to se radi na drugoj sceni)
Ne znam zasto se osecas toliko pogodjenim i uvredjenim, preterujes donoseci neke zakljucke, iako sam se cak izvinuo, iako nije moralo, treba da naucis malo zdravo da diskutujes.. ne mozes samo reci `ja imam vise iskustva` i kraj price.. da imas vise iskustva, valjda bi znao kako se radi jedan obican repair bez pomagala
:: izvini sto sam uopste pokusao da ti pomognem, da li se neko oseca uvredjenim ili ne je stvar licne perspektive. Ti si ocigledno ne upucen u naprednije `stelovanje windows-a`, za ubuduce, odolecu `iskusecnju` a `aktive mirodje foruma` neka nastave da sole pamet...
dublja debata je gubljenje vremena, nigde nije pomenuto ko ima vise iskustva vec da se ona razlikuju, kao sto rekoh `mirodjije` ne mogu da odole a da ne `posole` jos malo. Nikom ja nisam trazio nitcu ikad da mi se izvinjva za bilo sta, a to dali sam egoista ili ne je opet stvar `licne perspektive`. Problem resen, kraj price, muka je to kad `padavicari` ulete i kazu `nesto pametno`, citav ego/etar se poremeti aktivnim `polgavarima`. Klanjam vam se i `may the peace be with you` !!!
Pa sam si napravio od niceg veliku polemiku, posolio, stavio mirodjiju, kako god, ja sam samo hteo na lep i kulturan nacin da objasnim, ti si odmah digao plamen, krenula su prozivanja, umesto dostojanstvenosti, dalje se nastavlja tvojom politikom u koju ne bih dalje ulazio, nema smisla.
:: dublja debata je gubljenje vremena, nigde nije pomenuto ko ima vise iskustva vec da se ona razlikuju, kao sto rekoh `mirodjije` ne mogu da odole a da ne `posole` jos malo. Nikom ja nisam trazio nitcu ikad da mi se izvinjva za bilo sta, a to dali sam egoista ili ne je opet stvar `licne perspektive`. Problem resen, kraj price, muka je to kad `padavicari` ulete i kazu `nesto pametno`, citav ego/etar se poremeti aktivnim `polgavarima`. Klanjam vam se i `may the peace be with you` !!!
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.