Bilo je dosta mucno: potrebno je otvoriti novi account sa admin privilegijama i ubiti stari,potom preko migration wizarda sacuvati podesavanja i fajlove koji ce se naknadno uvesti. Zatim preko WinInternal ERD commandera iskopirati sve grupacije foldera i fajlova iz Program Files i Windows DIRa na drugo mesto i potom vratiti nazad, jer su ostali zakljucani kao Access Denied i sa velicinom od 0B iako su puni. Dakle, dosta petljancije samo zato sto je nekim fajlovima ukinuto pravo koriscenja ili pak fajlovima na koje se aplikacije direktno oslanjaju. Symantec je shit! Ako sve ne privedem kraju ipak cu instalirati WinXP Black Edition ili Indego, da se ne mucim instaliranjem pojedinacnih programa i crackovanjem. Koji preporucujete BlackEdition ili Indego???
Fora u morontonu je da nije u klasičnom smislu ukinuo sva prava, onda machine ne bi mogao da otvara fajlove ili čak da se loguje, ili, ne bi mogao da snima promene fajlova ili koristi one fajlove (u to spadaju programi) koji samim pokretanjem doživljavaju svoju promenu (zbog svojstva da snimaju u log-fajl npr. kad si, ko si i koliko si pokrenuo-promenio-štampao i sl. neku datoteku). Nije ukinuo, on ih je oštetio (ja nazvah prčkao nestručno), napravio svinjariju. Postoji opcija da se to oporavi, ali, ne i kod machine-a jer je uslov da se prvo svoj ključ izveze i sačuva, a on to 99,99% nije uradio (kao ni ja iako znam za to...jer čekam da na...em i ja) - da jeste, odmah bi mu palo na pamet. Radi se o postupku kada pri reinstalaciji windowsa želimo da sačuvamo - za druge nevidljivi - my documents koji su kriptovani, podešavanja naloga i sl. gde bi bez upotrebljenog ključa u starom windows-u, bekapovani podaci bili neupotrebljivi... e tu je moronton neki q muljao, špijunirao, čačkao, i sve zgovnao na kraju. Da je taj ključ bio izvezen, verovatno bi bilo dovoljno iskopirati postojeći sadržaj My docs-a pa napraviti novi nalog gde ih iskopirati i primeniti sačuvani ključ... mada... Acronis True Image, stvarno ništa drugo nije brže i sigurnije (naročito kad se podesi da snima automatski, sam, inkremente postojećeg stanja...)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.