Dexter013 Temper, temper, mon capitaine. Pa lijepo reci da ne znaš da podesiš sistem i niko ti neće zamjeriti. Samo mi objasni kako si tačno ugasio swap file ?
Mani me tvojih gluposti, sad smo opet fini a? Kad bacis neku sliku tih tvojih omikron proizvoda za koje lazes 100 godina onda se javi. Svi ti se smeju, a ti pametan si nasao mene da prozivas za nesto sto sam dokumentovao screenshootom... U kojoj ti to firmi radis, kako se zove ta firma i gde joj je srediste, mamin i tatin podrum d.o.o?
Slazem se, on, Wlada i jos par njih su super likovi, ali brate mili ja ne laprdam rekla kazala i slicno kao neki, okacio sam lepo screenshoot kad se nesto desava, nema tu neko laze i slicno, crno na belo, a tacno se poklopi kresovanje kad se poklopi vram sa sis ramom u megabajt...
@Dexter 013 I dalje nisi objasnio kako si ugasio swap file ? @JovanZ Čovjek će odgovoriti. Mislim da mu ne treba drveni advokat, ali su mu živci slabi, a ja ga ni za šta ne optužujem, kao on mene, a ja se ne ljutim, jer ko se ljuti, dobije ..... .
@gilopile Pa nema te nešto u zadnje vrijeme na PCB. Kučište je italijansko. Čudi me da nisi prokomentarisao memoriju ili 3 GB za grafičku. Aaa. Znam šta je problem. Obnevidio si od kulera. Razumijem te. :D
Eee, ma nema se vremena, a i nemam sta ni da kazem.
Ma ok, ( obrisao sam deo posta ali nema veze ), za ostale komponente, sve sam nasao ( jedva ), samo kuciste nikako da ubodem.
Slucajno sam `zakacio` neke pretrazivace ( Bing i ekipu ) i sve sam uspeo da izguglam...Mogu ti reci da imas vrhunske komponente. Steta sto nema kod nas da se uzmu. ( za ove koji ne veruju: Pokusajte da izguglate sa drugim pretrazivacem...Svi navikli na google.com - krs )
Kuciste ne mogu da nadjem...Ima jedno slicno `Canero silencio - midi tower` i ok je. Svidja mi se sto je bas jednostavno sa 2 kulera + `mat` crna boja.... Podseca me na starija brendirana Asus kucista...Lepo, lepo... Kad imas vremena, slikaj mi to tvoje i posalji mi na e-mail...Tnx
EDIT: PS - Odustao je lik za paket onih Vinxao SSD 756GB, bar za sada. jbg Kaze, nasao neke Samsung, ili tako nesto...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
@Dexter013 Potpuno si me zbunio... svojim postom #582792.. Kakve veze ima memorija na grafickoj kartici sa zauzecem RAM-a? Za sta drugo se sem za graficku da se koristi memorija graficke karte?
Ja bre odmah po podizanju sistema na bilo kom racuanru ugasim VM, PF i hiibernaciju pogotovu na SSD pa nikad nisam dobio tu poruku koju je on naveo... SEM !!!
SEM u jednom jedinom slucaju kad pustim JDownloader da tuce neke GB fajlove preko noci ili ceo dan... SAMO i samo u taom slucaju je sistem prijavio je da je memorija na granici potpunog zauzeca ALI DL je radio jedino je odaziv samog sistema bio spor...
Elem ustanovio sam da se navedeni problem javlja kad su u pitanju GB fajlovi i ESET...
Nakon prelaska na 16GB ta poruka se vise nije javljala...
@Srdjanc Sto se tice gamadi nemoj nikad tvrditi da je sistem 100% cist... Mozda neki od programa koje koristis u interakciji sa AV programom izaziva curenje memorije kao u mom slucaju JD+GB fajlovi protiv ESET-a... Mozes li da proveris u BIOS-u rezervisanu velicinu RAM memorije koju sistem moze da dodeli GPU... mada verujem da si to u startu stavio na minimum ili mozda potpuno onemogucio...
Citat: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.