Ocigledno se kod mene zeznulo nesto sa prethodnim aktivatorom
02.03.2015. 12:13
status: user broj poruka: 6876
To je bio neki jos u pocetku,medju prvima,kad je aktivacija preko skype-a bila najaktuelnija,posto je ovo bio aktivator za klot osmicu,pa se nastavio za update 8.1,koliko sam sinoc nesto gledao po promptu,problem je sto ne mogu nikako da skinem prethodnu aktivaciju,tacnije ostaju neke gluposti koje blokiraju security center pri aktivaciji.Probao manuelno da obrisem,ali opet ne pomaze,sad dal je registry neki ili sta vec i to sam gledao pa bar sat i nista nisam iskopao,nista,jos 7-8 dana dok ovo moze normalno da radi cu da koristim,a posle kad bude neka pauza u projektima,sve iz pocetka.Kontaktirao sam coveka,danas dobijam preko DreamSparka oriDJinaa 8.1 x64 profesional i kraj price. @Daume,da nijedan,ali bukvalno nijedan KMS Pico mi ne radi.
Potreban mi je savet u vezi kupovine DOBROG win 8.1?
Poludecu vise, imam par komada i nijedan mi bre ne radi kako treba. Trenutno nemam vremena da jurcam po zalivu, pa ako moze neki link za koji znate da je ispravan, bio bih zahvalan.
+Aktivacija ako treba (mail imate) :D HVALA JOS JEDNOM, SVAKA VAM DALA! Malo vode, malo komponenti! xD
:: Potreban mi je savet u vezi kupovine DOBROG win 8.1 :: :: Poludecu vise, imam par komada i nijedan mi bre ne radi kako treba :: Trenutno nemam vremena da jurcam po zalivu, pa ako moze neki link za koji znate da je ispravan, bio bih zahvalan :: :: +Aktivacija ako treba (mail imate) : :: HVALA JOS JEDNOM, SVAKA VAM DALA! Malo vode, malo komponenti! x :: :: Cpu: Intel Q6600 @2.4Ghz @1066Mh :: CpuCooler: Cooler Master GeminI :: MB: AsRock G41M-VS :: Ram: 4Gb Kingston DDR3 @133 :: GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr :: Case: Chiefte :: Mis: Genius Gil :: Tastatura: Logitech K35 :: ViewSonic 24` 1920x108 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.