jbt bog u nebo, znaci ne verujem a ti za sve ove godine nisi znao za opciju open file location !?!?
Ja sam lepo napisao da nekom ne odgovara metro nekom odgovara, nzm sta je pretesko da se ukuca trazeni program kad se pretisne windows(metro) dugme !?!? ubaci lepo xp jer `xp je konza`
:: I tebi :: :: http://www.dodaj.rs/f/24/as/4fstAql5/2015-04-13180444.pn :: :: Dakle GDE JE `copy` ILI `send to desktop` ??? :: :: Ajde bre nemojte me Hebat` !! :: :: EDIT :: :: Provalih konacno, klikne se na Open file location , onda se otvori folder gde ga je ubacio pa se lako senduje to desktop odnosno zalepi na desktop. Ipak se nesto nauci od vas h8era ovde :) Ipak voli cika Velja ovaj forum
@Srdjanc : Skinucu da se nadje a ti mi samo reci jel moze da se uninstallira posto bih koristio fakin METRO jer ... Koja svrha Windowsa 8.1 ako je isti ko Win7 .)
Metro, kao i sam start meni, ti ne treba. Nikada i nije. Prazne priče se vrte godinama kako `se start meni koristi` i kako IT device ne mogu da se naviknu na nove stvari iako im one zapravo uopšte i ne trebaju, zamisli to...
Jednostavnim shortcutom Win+Q poziva se indexirani search koji u sekundi izbacuje šta god zatražiš i rezultate izbacuje za fajlove na tvom kompu ili na netu. Samim tim, taj shortcut koji je nešto najbolje što su u poslednjih nekoliko godina dodali u windows čini start meni koji je ionako bio nepotreban apsolutno nepotrebnim.
Šta radite vi u start meniju ionako? Tražite shortcute? Control panel? Add/remove programs? Sve to stoji kao shortcut na desni klik na start dugme, za sve ostalo tu je search.
`Ah instaliraj odmah ovo, da vratiš stari nepotrebni start meni, ionako ćeš 90% vremena da provodiš u njemu`
Izvini, ja tebe stvarno ne razumem. Ok, Winkey + Q nikada nisam koristio pa ne znam o cemu pricas, sad ga pritiskam po prvi put. U pravu si sa jedne strane, ali ta unificiranost Windowsa XP, Viste i 7 koja se preselila i na Linux distribucije je nesto sto prosto danas predstavlja standard za OS za PC. Ne moze Windows 8(.1) da glumi TOUCH OS, jer Windows ne koriste ljudi koji bi da listaju Kurir kao na Androidu, vec ga koriste ljudi koji prave pare, koji prave projekte, koji stvaraju filmove, muziku itd, da ne serem preterano. Ali METRO je lep, samo sto mora da postoji i opcija za klasican Klasican KLASICAN Start meni. Ili to nije OS koji sluzi icemu osim zahebanciji, gledanju youtubea, whatsapp, viber, skype, facebook i da ne nabrajam cemu sve sluzi mobilni telefon.
@Error Mozes da uninstaliras, ali mozes i da namestis da ti obican winkey ili levi klik na start meni otvara start meni, a kombinacija ctrl+winkey ili ctrl+levi klik na start meni otvara metro.
@Daum
`Jednostavnim shortcutom Win+Q poziva se indexirani search`, to bese ono djubre Windows Seach sto odmah gasim u Services cim podignem sistem? I ne moras tako da budes agresivan ako mislis da znas resenje koje predpostavljas da sagovornik ne zna. Mozda zna ali ipak je navikao da ima da radi kako je navikao godinama.
nego je ljudima problem da se odviknu od gluposti kao one dede od 60+ god koji ne mogu da prihvate drugaciju(novu) tehnologiju, i nzm sta je tu problem da se koristi search!? i zasto je djubre!? dal radi sporije windows 8 sa svim stvarima ukljucenim(omogucenim)!? NE!?
To sto je imao klasican star menu nije nikakav standard, i sve te mogucnosti postoje i sada samo drugacije rasporedjene, ista prica je bila i sa Vistom kad se umesto opcija posebno stavili hyper linkove sa leve strane koji rade kao grupa pa se otvore pod kategorije...
zakljucak, ako vam se ne svidja ne morate da koristite, koristite starudije klasicne ili mrtvu Vistu... a za sve to `pravljenje para muzike projekte` moras da udjes u aplikaciju koja je za to zaduzena, i izgleda da je pretesko da se ukuca u search i otvori aplikacija, ili se lepo ide pin to taskbar ili pin to stat menu za brze pokretanje!! tugaa
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.