Rast usvajanja Windowsa 10 spor - 55% ljudi i dalje koristi Windows 7
STRANA 2 OD 2
micika988
...
14.11.2015. 08:01
status: user broj poruka: 2102
ne ne sinko nisi u pravu 10-tka je najbolji sistem `best ever jet`, narocito za ljude koji zele da izvuku maxxx-imum ponudjenog i ulozenog. Instaliras i ne mislis, a kad zazivi dx12, ala cemo da se slatko izigramo. U ta, taaaa :)...
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Ma sam OS nema toliko bitnih bubica... Jedino sto ga jebe je to da pojedine periferije vec duze vreme ne rade an Windozi jos od W8, a sto nije popravljeno ni na W8.1 i sada na W10...
Kao sto rekoh ja primetih da mi dva uredjaja ne rade na W8/W8.1/W10 i ta dva su: - Hitachi Touro Mobile PRO - Logitech f710 (sva tri kucna primerka rade u X ali ne u D modu i to posle gimnastike sto strasno iritira)
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: Danas je izašao zvanično Threshold 2 update koji između ostalog pegla UI (start meni, boje za title bar i sl.) , upravo skidam ISO pa ću probati ovih dana na novim mašinama :: :: Bilo je najave da Threshold 2 može da se sada direktno aktivira sa Win 7 / Win 8 ključem, dakle clean install bez upgrade-a, ako može to je odlično :: :: Inače koristim Win 10 Enterprise x64 na službenom laptopu, Win 10 Pro x64 kućnom PC-u i Win 10 Ent x32 na tabletu (Asus Transformer T100TA) od početka avgusta i nisam imao nekih bug-ova ili problema sa Win10, sasvim lepo radi i vrlo sam zadovoljan istim :: :: Na T100Ta se baš primeti razlika + mnogo manje zauzima prostora nego 8.1 što dosta znači na tabletu :: :: Šta je novo sa današnjim Threshold 2 update-om :: :: http://www.howtogeek.com/232176/whats-new-in-windows-10s-first-big-update-the-windows-10-fall-update :: :: :: :: Da zanemarim bagove, pokupili su oni najbolje od W7 i od W8, ali su krenuli da cackaju i usrali GUI. Pored All apps sistema, ne svidja mi se sto ne postoji nijansa u boji ili druga boja koja razdvaja gornji deo explorer windowsa od donjeg. Sve je nekako bezoblicno :: :: ::
Za kućni PC stigao update na Threshold 2 (tj. zvanično Version 1511, build 10586.3).
Sam update dosta traje čak i sa SSD-om, sigurno preko pola sata.
Za sada primećujem samo sitne promene u UI, ostalo radi OK.
Problem sa drajverima postoji sa svakim novim OS, jednostavno proizvođači često ne izbacuju (niti imaju interesa) nove drajvere za uređaje koje više nemaju u prodaji.
Takođe dosta legacy SW ne radi kako treba. Kod mene u firmi programeri i ljudi koji uglavnom koriste Office, SAP i sl. (administracija, finansije, prodavci ..) nemaju probleme na Win 10, sav SW radi lepo, dok za ljude koji dosta rade na održavanju sistema kod korisnika (storidži, networking oprema i sl.) ima problema sa određenim starim sistemima.
- i3-4150@Raijintek Zelos, GA-B85N,Corsair 2*8GB DDR3-1600, Gigabyte GTX750 Ti 2GB, Samsung 850 EVO 250GB, HGST 750GB CM Elite 110, Enermax Revolution Xt 730W, LG IPS277L-BN Marantz SR3001+MA BR5+Sony DS6500
Kod mene na w10 i steam jedini problem su codemasters igre.Pucaju nece da se pokrenu,zalede.Svaka igra zabode na drugaciji nacin.Ostale igre i sve drugo radi bez problema.Subjektivno misljenje da na w10 je zvuk dosta bolji nego na 8-ci ili mozda samo trip.
M Power - 3770k - Beast 16GB - HyperX 120GB - 390X - Nitro 850W - H 100
Broj postavljenih tema: 60448. Broj poslatih odgovora: 647866. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.