fala ljudi, vec sam aktivirao. Tako je prokleto bilo iritantno, poruka da aktiviram je iskakala svakih 30 sec i bila je na TOP znaci preko svega sto trenutno radim, tako da moras da kliknes close da bi nastavio..
6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS
:: Ovaj sam metnuo. :: :: https://kickass.cd/windows-10-pro-creators-edition-x64-activator-tt18346466.htm :: :: samo izvukao aktivator, nisam skidao sve. Iz nekog razloga nije hteo da instalira najnoviji sa sajta, pa sam zato skidao ovu stariju verziju :: :: :: 6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS :: ::
brate ja sam batalio zezanje sa kompovima, drndanje i podesavanja pre godina i godina. Dok se ja setim osnovnih stvari ode mast u propast
Podesim sve, snimim OS sa nekim od restore alata i zaboravim na njega i zajebanciju. Ne reinstaliram sistem dok ne izadje novi :D. Dok izadje novi, zaboravim i kako se ulazi u safe boot
6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS
:: Zar niste mogli pomocu Toolkit-a?? :: :: :: :: Ovaj sam metnuo. :: :: :: :: https://kickass.cd/windows-10-pro-creators-edition-x64-activator-tt18346466.htm :: :: :: :: samo izvukao aktivator, nisam skidao sve. Iz nekog razloga nije hteo da instalira najnoviji sa sajta, pa sam zato skidao ovu stariju verziju :: :: :: :: :: :: 6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS :: :: :: ::
Pa ok, nego vidim nekoliko njih pominje, pa razmisljam da li su i oni zaboravili.
:: brate ja sam batalio zezanje sa kompovima, drndanje i podesavanja pre godina i godina. Dok se ja setim osnovnih stvari ode mast u propas :: :: Podesim sve, snimim OS sa nekim od restore alata i zaboravim na njega i zajebanciju. Ne reinstaliram sistem dok ne izadje novi :D. Dok izadje novi, zaboravim i kako se ulazi u safe boot :: :: 6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS :: :: :: Zar niste mogli pomocu Toolkit-a?? :: :: :: :: :: :: :: Ovaj sam metnuo. :: :: :: :: :: :: https://kickass.cd/windows-10-pro-creators-edition-x64-activator-tt18346466.htm :: :: :: :: :: :: samo izvukao aktivator, nisam skidao sve. Iz nekog razloga nije hteo da instalira najnoviji sa sajta, pa sam zato skidao ovu stariju verziju :: :: :: :: :: :: :: :: :: 6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS :: :: :: :: :: ::
Posle update sam ostao bez nekih 14GB prostora na C particiji? Ima li spasa da se vrati prazan prostor ali neki siguran nacin? To jest sad imam 3 windows foldera: 1/ windows 21.7 GB 2/ windows.old 22.7GB 3/ windows 10upgrade 20 MB
upali ccleaner ili win cleaner i izbrises junk files. Tj win old temp files. To su temp fajlovi od instalacije na novu verziju ali ako to izbrises i nesto ti se desi, nesto se sjebe usled tog upgrade ne moyes vratiti na proslu verziju preko system restore.
Može da bude problema! Na kućnom računaru je sve prošlo bez problema. Na Lap Topu KATASTROFA! Izbrisao mi je sve usere i dodao SEDAM novih od kojih se neli zovu TELEMETRYXXX... Roll back na staru verziju nije mogao da uradi jer su mu smetali upravo ti novi useri koje nisam mogao da izbrišem. Srećom imao sam sve bekap podatke.
Rezultat: kompletna instalacija sistema i softvera.
Srećom iako sam radio REFRESH (setup od nule) licenca je ostala aktivna.
PS: Pogledajte i direktorijum na kome je HOST file sada ima i neki host.ics!
Ne znam zasto vam se ovo desava, jos ga nisam probao na home pc-u, ali na poslu nekoliko Windows-a su upgrade-ovani na ovaj 1709.
:: Može da bude problema :: Na kućnom računaru je sve prošlo bez problema :: Na Lap Topu KATASTROFA :: Izbrisao mi je sve usere i dodao SEDAM novih od kojih se neli zovu TELEMETRYXXX.. :: Roll back na staru verziju nije mogao da uradi jer su mu smetali upravo ti novi useri koje nisam mogao da izbrišem :: Srećom imao sam sve bekap podatke :: :: Rezultat: kompletna instalacija sistema i softvera :: :: Srećom iako sam radio REFRESH (setup od nule) licenca je ostala aktivna :: :: PS: Pogledajte i direktorijum na kome je HOST file sada ima i neki host.ics ::
Novi user-i su vezani za SQL server i Virtuelne mašine kao i ovaj fajl host.ics. Očigledno su promenili tehnologiju vezivanja virtuelne mašine sa hostom pa sada idu preko ICS. Ovakve stvari mi se dešavaju jer od kada je Windows 10 stalno skačem na prvu loptu računajući da će nova verzija ispraviti bar nešto od bagova koje nikako da reše.
Naravno da sam znao! Rekao mi je cika Bili .) Btw, ja ne smem jos da se usudim. Taman sam sredio lap. Je l` ima nekih poboljsanja? Nekih novih a korisnih stvari? Neki utisci...
:: Završio posle dužeg download-a :: :: Hej, Krecky je bio u pravu - znao je tačan datum :: :: Pozdrav :: :: Vlada
Ništa novo bar za mene sem gore navedenog što zateva novi način borbe protiv M$ načina skupljanja podataka. Ima novo dugme u Settings: Search,Language, Permissions, History verovatno za podešavanje pretrage ali kada sam pokušao da podesim naš jezik nije podržan.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.