Nikao da probam taj aktivator za 7264. Skinuo sam 7600. Pri kraju instalacije kada pita za serijski, nista ne pisem? Posle zavrsetka samo pokrenem aktivator po uputstvu i onaj restart 2x i to je sve?
Jel negde potvrdjeno od strane Microsofta da je ovo RTM Final? Na dosta mesta sam procitao da ovo nije final i da ce biti jos build-ova do njega... Koristim build 7201, pre neki dan sam skinuo B7264 (nisam ga jos instalirao) i ne skida mi se i ovaj ako nije final... Ipak ima dosta podesavanja sistema i ne radi mi se format bas na svakih par dana... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Hm, to mi se ne svidja, narocito s obzirom da obecavaju hw optimizaciju. Ne moze 32 i 64 da bude ista brzina (ako je optimizovano). To je duplo vise bita, a ista brzina. Final izlazi za par nedelja, mada me nece cuditi ako odloze ipak do oktobra. Sumnjivo mi je sto su tolko zbrzali. Bas me zanima koliko ce se brzo prosiriti. Ako se ne bude bas brzo prosirio po belom svetu, igre za DX10 ili DX11 ce se duugooo cekati. A jos ako su lagali za optimizaciju, onda ko ih jebe. Skup je win7, a njima je jedino bitno koliko ce njih da kupi, a ne da skine piratsku verziju, da bi nesto uradili na tom polju
p.s. nije ni winxp64 mnogo brzi od winxp32 bit, ali kad je on izasao, a kad izlazi win7... Vreme je da predju na 64 bitnu magistralu u sistemskom smislu. To ipak znaci duplo vise podataka /ili instrukcija, malo li je....?
life`s a bitch...and then you die.
:: 2.Prvi W7 64bit koji zadovoljava moje gaming norme i brzina je ista kao u W7 7260 32bit.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.