Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Odjednom ne detektuje ssd, windows 7 boot problem
STRANA 3 OD 3
imarkovic Re: re 15.07.2012. 14:55 #431356

status: user
broj poruka: 19073
da ja imam tu plocu odradio bih update biosa sto pre, a od toga nista prostije ne postoji

::
:: Ok, uzela sam drugi win7 disk od druga, nije hteo. Opet sam uradila restart biosa i posle toga je proradio i instalirao win normalno na ssd. Sada cu da uradim podesavanja win kako ste predlozili. Puno hval
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 15.07.2012. 15:06 #431358

broj poruka: 4054

au brate sestro .. opisala si prob kao da instalacija win nevidi ssd .. kad ono medjutim instalacija ni nekrece ..

instaliraj win i koristi ponekad i shutdow

mnedel re 15.07.2012. 15:20 #431366

broj poruka: 49
Pa ne znam kako smo se pogresno razumeli. U prvoj poruci posle fw update sam napisala da se ssd normalno vidi u biosu i da se nista ne desava kada ubacim win7 disk. Nisam pomislila da disk ne radi jer sam prethodni dan sa njega odradila repair wina bez problema, a koriscen je samo jednom pre dva meseca za instal wina i od tada je u futroli sa svim ostalim driver i program diskovima koji svi rade.

Ok odradicu update biosa, javljam kako je proslo.

updateovala sam bios, za sada sve radi normalno.

luja-88 Re: re 15.07.2012. 20:13 #431416

broj poruka: 1670
Do nesporazuma je doslo zato sto su svi pisali pod pretpostavkom da je sve u redu sa strane DVD-a/optickog uredjaja/podesavanja boot sekvence, posto si rekla da si vec odradila `repair` sistema. U svakom sl. bitno da je problem resen bez bespotrebnog mesanja servisa.

Pozdrav!

:: Pa ne znam kako smo se pogresno razumeli. U prvoj poruci posle fw update sam napisala da se ssd normalno vidi u biosu i da se nista ne desava kada ubacim win7 disk. Nisam pomislila da disk ne radi jer sam prethodni dan sa njega odradila repair wina bez problema, a koriscen je samo jednom pre dva meseca za instal wina i od tada je u futroli sa svim ostalim driver i program diskovima koji svi rade.
:: Ok odradicu update biosa, javljam kako je proslo
:: updateovala sam bios, za sada sve radi normalno
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs