status: user broj poruka: 3519 | Ne možeš ukloniti watermark. Instalirao sam novi build (9879), rekao bih da se ponaša inertnije u odnosu na prethodni. Bojim se da ovde svi bugovi nisu ispeglani. Preporučujem da se prilikom aktiviranja alata za rad, (nakon upgrade-a) obavezno provere custom podešavanja, jer su pomenuta za render u CAD-u resetovana na default.
Intel® i7 4820K | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W
:: Koristim ga par dana i mogu reci da sam zadovljan (za sada). Stvarno deluje brze nego pre. Dizajn je promenjen suptilno, ali je po mom misljenju korak u pravom smeru. Za sada nisam imao ni jedan problem i sistem deluje stabilno. Jedino sto sam primetio je da sistem nesto vise `jede` ram nego 8.1 kada je u idle, ali se nadam da je podjednako dobar u oslobadjanju memorije kada za tim bude potrebe :: :: Jos mi jedino ostaje da vidim da li se u igrama ponasa fino, ali osim toga, za sada nemam zamerki. Inace, jel zna neko moze li da se ukloni watermark - guglao sam, ali mi ponudjeni sajtovi deluju prepuni virusa :) |