Pazi, Kizo, oba traže ključ i ne bi smelo da ima razlike, W10 je W10 `bo ga ti, al` ima. Ubacim ortaku Team-ovani, radi kao sat, posle par dana donese mi `Untouched`, težak celih 3.1GB koji mu je dOOpe pomerio, simptomi kao kod Igora - šta/kako/zašto kaži mi da ti kažem... ybg, ubaci ono što radi i vozi
:: :: Nema razlike, osim sto ovu team mozes da aktiviras, tj ne trazi ti kljuc prilikom instalacije :: :: :: u cemu je razilika izmedju originalnog i ovog?
nije trazio nikakav key ,ipak je ovo za dz kad se sve sabere i oduzme. Skinuo sam iso sa Microsoft sajta i poterao upgrade iz Win8.Znaci daje upgrade na win 10 iz Win 7,8 ,ali ne moze clean instalacija.Cak sam razgovarao sa covekom iz MS uzivo na tu temu . Postoji mogucnost ako je bas krek koji nema key od prethodnog os-a da instalacija obrise nesto nepredvidjeno,ali to moze da se proveri.
Mene je pitao da li zelim da se sve obrise ili da se zadrzim postojece aplikacije. Drivere za grafiku i zvucnu je onesposobio sto je i logicno jer nisu za ovaj OS.Nikakvi bsodovi ili slicno,normala.
U pitanju je legalan win 8.1 pro x64. Nisam mislio još uvek da pokrećem upgrade dok se ne slegne prašina, ali kasno u noć moguće je da ostane čekirano nešto što ste mislili da nije i ode... Nisam posle hteo da ga prekidam kad je već sve legalno... Evo prvih iskustava. Svi podaci su tu. Lepši je. Ne rade neke stvari npr Adobe reader,pa zatim neki Panasonic softver(za kameru) i još par stvari koje traže msvcr100.dll. To sad upravo pokušavam da rešim instalacijom c++ redistributable... Visual studio 2010 radi. Vmware radi. Office radi. Igrice rade- Far Cry 4,3 Ako ostane na ovome biće dobro,a ako ne javljam šta je loše...
Windows 10 i setovanje Creative X-Fi zvucnih karti. (za one koji koriste mod drajvere)
02.08.2015. 18:50
status: user broj poruka: 3351
Posto X-Fi zvucne imaju problem sa trenutnim Daniel_K moded drajverima (zvucne koje vise nemaju normalan support ili su prestali da rade drajvere i/ili control panel za W7, W8/8.1), ovo je trenutni fix, jer bez ovoga zvuk ima problema sa radom.
Skinuti 3.4 verziju drajvera sa Creative foruma. Raspakovati drajvere i instalirati samo drajver. Restartovati komp. U device manager-u, disable drajvera, pa enable. Posle toga instalirati ceo X-Fi paket. Volume, manager, alchemy...itd. I u toku instalacije ga staviti na Entertainment mod.
Nastelovati sve sto vam je potrebno (EQ, Crystalizer, CMSS......). Tj. postaviti ga po vasoj zelji.
Staviti W10 u sleep rezim. Probuditi ga iz sleep rezima. Uraditi shutdown. Upaliti komp i sva setovanja ostaju kako jesu, posle svakog restarta ili gasenja, a i zvuk radi.
Stoji uglavnom sve na Creative forumu, ali se nisam baktao. Slucajno mi je komp otisao u sleep, zaboravih da iskljucim to cudo i setovanja su ostala, posle restarta. Tad sam skapirao da to sa foruma ipak radi.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Za X-Fi, koristim podrsku koja je radjena za XP, 7, 8/8.1 Za Audigy ima isto na ovom linku. Verovatno na zadnjim stranama imas resenje, ako 10ka stvara neki problem.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
:: Sta li ce biti sa podrskom za stare Audigy karte :: :: :: fx6300 @ 4.6gh :: 990fxa-ud3 rev 4.0 :: Samsung 850 EVO 250GB :: 4Gb @ 1866 :: GTX 460 Hawk :: Seasonic X-series 650KM :: Genesys XXXL mousepa :: Zowie FK :: :: dead silent pc :: ::
Meni crative x-fi audio PCI ( znaci ona prva osnovna verzija, budjava ) radi kako treba, na win 8.1 64bit bili daniel_k moded drajveri, win mi instalirao njegove posle update i oni rade ok + ostala mi consola od daniela :) doduse ona po defaultu radi na entertaiment mod-u, a ovo sa sleep i ostalo nisam moro da radim.
...sad krenuo da odradim update, kad ono qrac. Na onom prozorcetu Get Windows 10 kad kliknem na OK, let`s continue, ceka u nedogled i samo oni kruzici (kao nesto radi) se vrte ali nista...
Jel neko imao ovakav problem? Kako pokrenuti instalaciju jbt?
Pozz...
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
:: ...sad krenuo da odradim update, kad ono qrac. Na onom prozorcetu Get Windows 10 kad kliknem na OK, let`s continue, ceka u nedogled i samo oni kruzici (kao nesto radi) se vrte ali nista.. :: :: Jel neko imao ovakav problem? Kako pokrenuti instalaciju jbt :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
Sto se tice Creative karti i drajvera za njih, vec godinama koristim samo PAX drajvere i alate, odlicni su i rade savrseno. Nisam jos presao na Win 10 tako da nisam siguran da li su vec odradili i za taj OS podrsku, mada vidim na njihovom forumu da pisu o tome, tako da svakako ko zeli da proba, izvolite: http://www.hardwareheaven.com/community/forums/pax-drivers.174/
Inace vec je bila tema o ovome, pisao sam i ranije, ne bih ponovo da trosim reci, jednom recju ko jednom proba PAX vise se nece vratiti ni nasta drugo, odlicni su. .)
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
:: ...sad krenuo da odradim update, kad ono qrac. Na onom prozorcetu Get Windows 10 kad kliknem na OK, let`s continue, ceka u nedogled i samo oni kruzici (kao nesto radi) se vrte ali nista.. :: :: Jel neko imao ovakav problem? Kako pokrenuti instalaciju jbt :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
...nocas u 1 sam ostavio da to radi, jutros u 6 nije odradio, ako mu treba 5 sati da odradi da ga jebem.
Nego uspeo sam da instaliram, skinuo sam Media Creation Toolx 64bit sa M$ sitea i uradio update, sad cu da uradim i bootable USB i to je to... valjda...
BTW, instalirao mi je Win10 Pro verziju... valjda je OK...
Pozz...
Nedostaje na spisku Win+Alt+R koji predstavlja screen recording (radi preko Xbox app koji je ubacen sa Windowsom). Radi samo u igrama, tj baratanje po desktopu nece da snima.
PS: Hitman Absolution benchmark sam snimio. 1:14 min i 80MB. Skinuo mi manje od 5 FPS.
I kod mene se desava da radi 5-6 sati pa prekinem negde zaglavljuje. Ono sto sam primetio na win8 jeste da se desi krah ako se instaliraju noviji drajveri za HDD kontroler, moraju ostati oni prvi ako uradim update preko win-update-a sistem zamrzava i ne moze se ucitati, moguce da neki slican koci WIN10, ako skinem instalaciju sa sajta microsofta nemam key samo originalni win7...
Željko, ovde se maltene svakog dana čita(piše) po nešto o pirateriji, a samo jednom u 6 meseci postavlja se pitanje - zašto*? Samo jedno moje zapažanje.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.