Svaki put kada se skinem sa interneta za sledeću konekciju moram da restartujem računar inače nemogu da pokrenem IE , Outlook Express u stvari ni jedan program ne registruje da je na internetu iako sam konektovan.Problem rešavam restartovanjem.Koristim Zone Alarm , Kaspersky i Ad-aware ali problem nemogu da otklonim.Heeelp mee!!!
Eto.Za potpunu zashtitu od spyware-a bi mogao da probash i Spy Sweeper.Ja koristim Spy Sweeper, SpyBot i Ad-Aware.Ponekad se desi da Spy Sweeper nadje neshto shto SpyBot i Ad-Aware ne nadju, a nekad Ad-Aware nadje neshto shto druga dva ne mogu.Generalno , Spy Sweeper je najbolji od ova tri ali nije dovoljan.
Na kompjuter sam instalirao uredjaj za wi-fi tj. USB koji hvata signal i internet....instalirao sam potreban driver i kompjuter se konektuje na internet sa dobrom brzinom ali kad udjem u pretrazivac nista nece da pretrazi vec pokazuje kao da nema interneta.....Moze li neki savet da li je to dok kompjutera ili do podesavanja, a ako jeste do podesavanja onda mi molim vas pomozite...Hvala
Eh kada komsa pocne da svrlja po tvom lapu kukaces kako ti je poremetio privatnost hahaah ja sam coveku koji se nakacio na moj WIFI dupe pomerio sa facebook-om i ymailom rasturio sam ga :-DDD i to je sifrom bilo wifi zasticen, ali ono jer serujem kroz stan nije bilo potrebe da koristm ultra tesku sifru, pa je bila ista kako sam i wifi nazvao (namerno da vidim dal ce biti pacijenada i navatao se jedan ) :-D
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.