Sala matori. Radi se o ilegalnoj legalizaciji win 7 -ice, al eto Misa bas u tom trenutku odlucio da primeni neku caku sa berze na svoj forum i ne lezi vraze
@Savatije:E jebaj ga nisam ni video sta je zema postovao, mada i onaj moj radi(skida watermark) ako je suditi po mojim pajtasima jer ja sam XP man.
do skoro....ali mora se uciti, uciti ...uciti doslo je dotle da sam na staru dresinu gurnuo ovo ( sto ne smem ni da pomenem javno), pa me provalili a ja kud cu nego da trazim spas
E brate Savatije, je li barem tebi jasno sta ko moze da ima protiv
20.10.2010. 13:08
status: user broj poruka: 11017
lecenja i utovarivanja... utovarivaca, viljuskara, Bilija zavanog Piton...?! Load, download, upload, unload... Da nisu to zabranjene reci (proskribovane Novogovorom, kao u Orvelovoj 1984.)?
globalno da, ali lokalno mi nikako ne ide u glavu....da mi je bar jednom u zivotu 7 na lotou....pa vise ni globalno ni lokalno.....al sirotinja raja nemoze se vise....
No, bitno je da si ga ti utovario (to jest, Loto-a)...
:: :: globalno da, ali lokalno mi nikako ne ide u glavu....da mi je bar jednom u zivotu 7 na lotou....pa vise ni globalno ni lokalno.....al sirotinja raja nemoze se vise... :: ::
:: No, bitno je da si ga ti utovario (to jest, Loto-a).. :: :: :: :: :: :: globalno da, ali lokalno mi nikako ne ide u glavu....da mi je bar jednom u zivotu 7 na lotou....pa vise ni globalno ni lokalno.....al sirotinja raja nemoze se vise... :: :: :: :: Molim te pogledaj PM
Ma Misa samo misli na vasu buducnost. Vidis da je pandurima glavni izvor (dez)informisanja Facebook. Pa ako predju na forume, cisto da vas ne okrpe. Ko je pratio temu, imao je vremena da nadje sta mu treba. Sledeci put kodno ime `BiLi?`, a odgovor:`A sto ne bi?`
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647791. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.