Koristio sam BS Player na XP-u vec sigurno 5-6 godina. Koristio i na Visti. Instalirao sam Win7 na racunar i kada gledam film umesto `ć`,`č` i `đ` dobijam `æ`, `è` i `ð`. U podesavanjima fontova titla u samom playeru najnormalnije opciju `script` postavim na `Central European`, ali jednostavno nasa latinicna slova za njega ne postoje. Ima li resenja ovome? Pozz
probaj opet da setujes region, restartuj player, ako nece, probaj drugi prevod, ako nece, probaj stariju ili noviju verziju BS playera. Radi sigurno na win 7 32bit kod mene :)
options-preferences-subtitles-font, kod opcije script stavis `central europian` i imaces nasa slova...
:: Koristio sam BS Player na XP-u vec sigurno 5-6 godina. Koristio i na Visti. Instalirao sam Win7 na racunar i kada gledam film umesto `ć`,`č` i `đ` dobijam `æ`, `è` i `ð`. U podesavanjima fontova titla u samom playeru najnormalnije opciju `script` postavim na `Central European`, ali jednostavno nasa latinicna slova za njega ne postoje. Ima li resenja ovome? Pozz
Uzrok problema ćeš najlakše otkriti ako u otvoriš iste titlove u Media Player Classic-u ili KM Player-u. Ako oni bez problema prikažu naša slova sa pravilnim izborom kodnog rasporeda, onda znaš šta ti je činiti. Ionako su obojica neuporedivo bolji programi od BS-a.
@ImgnMOD - Poceo si da se bavis modovanjem kodeka?
15.12.2010. 01:38
status: user broj poruka: 11017
....
Ako postoji JEDAN plejer koji MRZIM, to je onda ova slovenacka krsina. Nestabilan, nepouzdan, mnogo-hteo-mnogo-zapoceo. Gori je cak i od `pravih komercijalnih` tipa PowerDVD...
Jel uopste neko kapira da nije do playera.Nije podesio srpski jezik uopste u samom winu! @tortonfugen Vidje li ti one testove?Sta kajes ti na sve to?Hoce li bit il nece bit? :)
ja nisam ni procitao do kraja, izvinjavam se, bice da je ovo sto je rekao sky ili je potreban reinstall BS-a.. @eq - BS je skroz ok player, ja ga recimo koristim zajedno sa mpc i gom-om... u mpc-u ne moze nikad da se ubaci tako prosto kao u BS...recimo.. a to sto neko ima problem sa win-om ne znaci da je BS BullShit..i tako dalje
Obavezno nam okači titl sa kojim imaš problema da vidimo tačno o čemu se radi.
Najvažnije je da se otkrije uzork problema.
Samo da dodam: bilo ko ko pravi titlove, ili ih prerađuje mora da zna šta je Unicode standard i u kom kodnom rasporedu treba da čuva fajlove (UTF itd.) da bi bili pravilno dekodirani.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647791. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.