Pravac HIREN`S BOOT CD i pokeni Acronis Disk Director. Formatiraj jednu da bude SYSTEM (ili je PRIMARY, sad nisam siguran). Problem je sto su sve particije logicke, ni jedna nije namenjena za sistem, zbog toga ti ne dozvoljava.
Ovo je Hdd na kom nikad nisam insalirao Win, sadasnji na kom je Xp je znacajno usporio posle 5 god koriscenja. Win mi je dao covek sa berze koji ima istu verziju, tako da bi trebalo da valja. Zaboravio sam da napomenem da instaliram sa flesa (preko win to flash-a)
ili imas ukljucen USB Stick ili nisi dobro podesio HDD-ove ...makni ostale HDD-ove i ostavi taj na koji hoces da instaliras WIN, ako nije u pitanju RAID sistem
Javljam vam se sa 64 bita! Pomoglo je ovo sa Acronisom, samo sam formatirao na primary i to je to. Nije mi samo jasno zasto to ne moze W7 sam da uradi, kao sto to radi XP.
ovo je haos, daj skini ostale hard diskove(ako imas) i ostavi jedan sistemski, re-kreiraj particije, napravi DVE, jednu primary(sistemsku) i drugu, pa instaliraj win, zatim ubacis drugi hard disk i mirna glava
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.