Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Kako da transferujem Microsoft Outlook podatke
STRANA 1 OD 1
miramarti Kako da transferujem Microsoft Outlook podatke 29.09.2012. 18:50 T47843

status: user
broj poruka: 49
Naime, volela bih da znam da li postoji lak i 1000% siguran nacin da bekapujem podatke iz Microsoft Outlook programa, kako bih podigla racunar sa XP na Win7. Imam gomilu mailova, imam strukturu foldera koju ni pod razno ne bih smela da izgubim, imam gomilu taskova i imam gomilu kontakata. Naravno, volela bih i da sacuvam account settings, posto sam prosli put propljuvala krv dok sam namestila IMAP da radi. Da li postoji neki 3rd party program koji bi radio ovo, pa da ga svucem sa torrenta, ili moram rucno, a pritom u smrdljivom Microsoft Outlooku ne postoji komanda kojom se exportuje account, a posto je u pitanju prelazak na drugi OS, ni ona caka sa registry kljucem nece funkcionisati? Hvalla drugari
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Kako da transferujem Microsoft Outlook podatke 29.09.2012. 19:37 #444791

broj poruka: 19078
imas opciju export-import, lako je:
http://www.makeuseof.com/tag/5-easy-ways-to-back-up-your-microsoft-outlook-data/

:: Naime, volela bih da znam da li postoji lak i 1000% siguran nacin da bekapujem podatke iz Microsoft Outlook programa, kako bih podigla racunar sa XP na Win7. Imam gomilu mailova, imam strukturu foldera koju ni pod razno ne bih smela da izgubim, imam gomilu taskova i imam gomilu kontakata. Naravno, volela bih i da sacuvam account settings, posto sam prosli put propljuvala krv dok sam namestila IMAP da radi. Da li postoji neki 3rd party program koji bi radio ovo, pa da ga svucem sa torrenta, ili moram rucno, a pritom u smrdljivom Microsoft Outlooku ne postoji komanda kojom se exportuje account, a posto je u pitanju prelazak na drugi OS, ni ona caka sa registry kljucem nece funkcionisati? Hvalla drugari
Pisko Export-import 29.09.2012. 20:45 #444805

broj poruka: 6670
.... Ja se lično, ispišam na tu komandu.
Probaj microsoft-ov migration tool. Tako bi trebao da se zove i sada, mrzi me da pogledam. U winxp se dodatno instalirao sa cd-a, a ima ga i za djabaka kod ms-a. On prebacuje i podatke i settingse i kuradi-palladi ne samo za outlook, i jedini liči na nešto što dobro uradi posao. Naravno, nije ni on savršen naročito kod ne-MS programa, ali koliko me sećanje služi, ipak je uštedeo mnogo vremena računajući i vreme POTREBNO da se on sam prouči i podesi kod prikupljanja podataka pa kasnije migracije na novi os. Svakako: nikako ne uništavaj stari os ili njegovu sliku, dok ne ustanoviš da je prenos bio uspešan.

Budale računaju na sreću.

brutos odradi prvi korak sa imarkovic linka 30.09.2012. 01:49 #444850

broj poruka: 190
fizicki kopiraj outlook.pst fajl i prekopiraj ga posle reinstalacije sistema. Moraces samo po instalacija office-a da pokrenes outlook, kreiras profil bez podesavanja naloga i onda presnimis bekapovan outlook.pst file. Nakon toga ostaje samo da opet kreiras nalog za mail i sve ti je kao na starom :)

Uzdravlje i srecno.

drzacomp .pst 30.09.2012. 14:49 #444901

broj poruka: 359
kako kaze brutos. OBAVEZNO se prvo licno uveri da to radi, pa onda brisi XP. Razmorti Win8 umesto Win7.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs