Problem s Google Chrome-om i facebook-om (facebook login problem)
STRANA 1 OD 1
problemati
Problem s Google Chrome-om i facebook-om (facebook login problem)
18.10.2012. 03:28
T48478
status: user broj poruka: 6
Pozdrav.
Ne znam da li u u ovom dijelu foruma treba da stoji tema, ali ja mislim da treba. Kao sto i naslov kaze, problem je u Google Chrome-u i facebook-u.
Ne mogu da unesem na fb password i mail. Ne moze da se ukuca, moram prvo u traku napisati password i mail, pa kopirati i zalijepiti, jedino tako.
I da, izbrisao sam kolacice, historiju, reinstalirao sam chrome, uradio sam system restore, pregledao da nema virusa, sve sam uradio, ali ne moze opet. Na mozili, operi, exploreru, safariju, bilo cemu, moze. Samo kada na google chrome-u otvorim stranicu http://www.facebook.com, ne moze nista da se ukuca tu, a na twitteru, drugim forumima, bilo cemu, moze.
Kao sto vidite na slici, kursor je postavljen, ali ne moze, kucam, kucam i nista se ne desava. Ostaju prazna polja. I za ime, prezime, e-mail adresu, password je isto, nista se ne desava, samo prazna polja ostaju.
Znaci, na google chrome-u mogu se prijavljivati normalno na svim ostalim stranicama, samo na fb-u ne mogu. Na ostalim browserima moze. U cemu je problem, sta ga koci i blokira?
Ako ti je nemogucnost logovanja na fb razlog za samoubistvo...
Inace sama stranica ti izgleda cudno, mozda si pokupio neki malver(malo verovatno ako na ostalim browserima radi) ili instalirao neki addon koji se kolje sa fejsbukom. Pokusaj da pogasis sve addonove i onda se uloguj ili uradi update ako je izasao ili se prebaci na stariju verziju, ako se problem javio posle update-a
Elem, uvek mozes da za fejs koristis ff ako je pitanje zivota i smrti :)
Nemam ni antivirus ni anti bilo sta kod kuce, jer uvek idem na iste stvari uvek skidam sve sa istih izvora, evo vec godinu i kusur, a vi deco malo obratite paznju gde idete po tom internetu i kad instalirate nemojte samo: next, next, i agree, go, go, yes...
Drugi browser, cisto da se ne ubijes.
IzBosne, jedna rec...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ma nije ovo meni. Govorio sam mu da promjeni browser, ali ne moze, navikao je na hrom i on mu je najbrzi. Je li moze nesto da se iskljuci, da ga nesto ne blokira? Jer samo na fb ne moze da se loguje.
Ja bih isto predložio korišćenje drugog browsera, a stariji berzaši znaju i kojeg od gore pomenutih, ali, away, stvarno FarmVille i njegov flash, najbolje (u stvari, JEDINO) rade u Chrome-u... što je `BAŠ ČUDNO....`, jel... LM, neka taj baja, deinstalira, i instalira-reinstalira novu Java-u i adobi fleš, a nakon deinstalacije a pre instalacije, neka iskoristi jedan ili više registry cleaner- programa... i to je to, dalje ulaganje vremena u provaljivanje šta je skenjano, nerentabilno je. Ako to ne pomogne, FORMAT C:, i reinstalacija svega. Dok se ponovo ne desi, jer, baya ne zna kako je do toga došlo, a on, naravno, ništa nije dir`o.
Broj postavljenih tema: 60490. Broj poslatih odgovora: 648423. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.