Razlika je sto je Windows 8 go ku..ac a Windows 9 ce biti gola pi...ka i kad se to bude uparilo u Windowsu 10 ima da prshti na sve strane. Do tada ce valjda pola sveta da se preseli na Lindzu i da okrene ledja prokletom Micro$oftu, ukletu im mamu nataknem na utoku...
Konkretno sta to ne valja kod win 8 a valja kod win 7 ili nekog drugog os-a? i ja bih rado presao na linux i koristio sam ga ali kako mislis da neko ko ne yna da instalira program u windows-u to isto uradi na linux-u ako program nije u app storu ili software centru na klik?
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
:: Razlika je sto je Windows 8 go ku..ac a Windows 9 ce biti gola pi...ka i kad se to bude uparilo u Windowsu 10 ima da prshti na sve strane. Do tada ce valjda pola sveta da se preseli na Lindzu i da okrene ledja prokletom Micro$oftu, ukletu im mamu nataknem na utoku.. :: :: ::
za pocetak ne valja METRO interfejs.. ostalo valja .. brzi je, jede manje memorije.. malo je bezbedniji.... neke stvari nisu jos kompatibilne sa njim.... html 5 standard... na primer.... inace.. svaki ali svaki OS od windowsa je rovit do SP1..... mozda im dodje iz dupeta u glavu i sa sp1 daju mogucnost da se skloni metro..... onda cu preci na njega...dotle dual boot 7 i ubuntu.. ili mint...
:: Koja je razlika izmedju enterprise i pro verzije :: Za kućno korišcenje Pro verzija može da bude sa ili da se doda Media center, na enteršpajzu ne može a i ima gomile nepotrebnih stvari
:: Razlika je sto je Windows 8 go ku..ac a Windows 9 ce biti gola pi...ka i kad se to bude uparilo u Windowsu 10 ima da prshti na sve strane. Do tada ce valjda pola sveta da se preseli na Lindzu i da okrene ledja prokletom Micro$oftu, ukletu im mamu nataknem na utoku.. :: :: :: Iz tvojih usta u božje uši. Stvarno bih voleo da Linux skoči sa onih 1 do 2 % na jedno 80%, to bi značilo da ću živeti još jedno stotinak godina a možda nadživim i Metuzalema. To bi trebalo da bude negde oko verzija 101.9 Windowsa.
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
:: za pocetak ne valja METRO interfejs. :: ostalo valja .. brzi je, jede manje memorije.. malo je bezbedniji.... :: neke stvari nisu jos kompatibilne sa njim.... html 5 standard... na primer.... inace.. svaki ali svaki OS od windowsa je rovit do SP1..... mozda im dodje iz dupeta u glavu i sa sp1 daju mogucnost da se skloni metro..... onda cu preci na njega...dotle dual boot 7 i ubuntu.. ili mint.. :: :: ::
Procitao ga ja pre brisanja. I nije ti neki komentar, kao i njegov. Covek je u pravu, ali nacin je bas... A zasto je ovo pederski sajt to mi ic ne ide u glavu? Doduse nisam plavusa...
P.S. Mozda te je rokno nekaki bot posto si i kometar ostavila iz ovih nebuloznih tacaka od reply-a pa je sve bilo sivo...
Asus P8H67-M, i5 3570 4x4GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP Frontier DIVA
Sto se izgleda tice bas me zabole. Sluzi svrsi. Sta treba da radi, bljesti? Sljasti? Zdere CPU ko sva ostala flash govna... (ajd jezikom koji razumes)... Ebo vas Apple i fenseraj. Pa nije ti ovo sajt za izbor za mis ili Grand Saradu...
Drugo - to sto ima teletabisa ne znaci i da su pederi. Zasto uopste napadas gay populaciju - ti se bar njih ic ne moras plastiti (muskog dela te populacije).
Asus P8H67-M, i5 3570 4x4GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP Frontier DIVA
:: pederski je sajt jer su sve pedercine ovde....iskomplexirani degenerici koji samo seru i provociraju i uvek ali uvek vredjaju jedni druge na forumima :) eto zasto je pederski! Sve nadrkani likovi ovde! dziberi i kreteni! jedva cekam da neko ukine ovaj sajt :: :: pogledaj na sta lici na proslovekovni! retardiran skroz sajt nikakav napredak nema! degenerativan pederski sajt! zvani pcberza tj. pcnjesr :: :: P.s. upravo si i ti dokazao zasto je ovaj sajt pederski :: Dobro de, ja ću da budem lezbejka ako će to da te usreći.
Meni tema ne smeta, kao i tona bilo kakvih drugih random tema,
E sad, jednostavno ignorisi ljude koji ti smetaju i koji ti dobacuju, i resen problem. Bilo kakvo raspravljanje te samo jos vise nervira a njima daje povoda da te provociraju i dalje, jer vide da reagujes.
Moram da priznam, ja sam se takodje cimao na tvoj racun par puta ali nikad zlonamerno, ruzne reci ili slicno, ili sa bilo kakvom namerom da te uvredim.
Ako ti bas toliko smeta ovde okruzenje batali posao, cuvaj zivce i jednostavno ne dolazis na ovaj GAY forum kako ti kazes.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.