Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Linux Elementary os
STRANA 1 OD 1
djuroue1 Linux Elementary os 08.04.2013. 16:42 T52645

status: user
broj poruka: 1156
Distro iz naslova baziran na ubuntu 12.04 i gala desktop okruzenjem koje podseca na OsX.Nesto najbrze sto sam u zivotu probao a podignuto na obicnom hard disku.Aplikacije se otvaraju kao da je na ssd-u instalirn sistem.Desktop je jednostavan a fantastican.Gala efekti su stvarno odlicni.Ceo dozivljaj je fenomenalan.Koristim ga vec dva dana kao primarni os iako je beta verzija.Eto ako neko koristi linux moze da proba.Svaka preporuka.Totalno sam odustao od windows-a 8,sprzio ssd i stavio linux mint debian 2013 za svaki slucaj.Poz ljudi.

Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 08.04.2013. 16:49 #486958

broj poruka: 12805
Jel ima neki clip da vidim kako izgleda?

djuroue1 Re: ... 08.04.2013. 16:54 #486961

Evo http://www.youtube.com/watch?v=MDRElU6X44Y
Ima ih jos po youtubetu.

Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...

:: Jel ima neki clip da vidim kako izgleda
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
::
Daum ... 08.04.2013. 16:58 #486962

broj poruka: 12805
Lepo izgleda ali nažalost sam vezan za windows zbog programa koje koristim za posao i kojih nema na linuxu :\

Probaću kako radi ali mi se ne svidja ideja da dual boot radim kad mi nešto treba u windowsu pa verovatno neću moći da ostanem na linuxu...

djuroue1 Re: ... 08.04.2013. 17:16 #486966

Koje programe koristis?Ima alternatriva a i moze nesto kroz wine da se instalira.Ja sam pre probao par programa.Uzecu neki pro recimo photoshop bas da probam da li moze kroz wine da radi.

:: Lepo izgleda ali nažalost sam vezan za windows zbog programa koje koristim za posao i kojih nema na linuxu :
:: Probaću kako radi ali mi se ne svidja ideja da dual boot radim kad mi nešto treba u windowsu pa verovatno neću moći da ostanem na linuxu..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs