Radi se o tome da mi grafa vristi:)zasto?skinuo sam krizu 3 deluxe verziju i crack za nju stim sto je AVG to prepoznao kao virus i stavio u virus vault,i tada se grafa smiruje..opet kad ugasim i upalim komp,grafa pocinje da se dere,pa opet avg izbaci da je to stavio u vault i tako vec mesec dana.danas sam obrisao krizu i sada avg ne nalazi nista i grafa se ne smiruje!!vent mi je na 70% a temp.mi je77 78c.nesto sam video da mi je zarazen SVCHOST a to mi je u win32!scenirao sam ceo komp i taj folder gde mi nalazi avd tj gde mi je nalazio taj fajl(appdata local itd) i nista.ljudi pomagajte sta da radim??samo ne rein.win.:PPPP
Nesto ti uposljava grafu debelo. Najbolje i najbrze ti je boot from CD/DVD, jbg. Vidi preko Gpu-z koliki je load, prati i ubijaj sumnjive procese u task-u i mozda saznas sta je jebava.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
A da sve bude jos gore, u igri ne tereti grafu, samo idle. Ja sam problem resio brisanjem exe fajlova koji su teretili grafu, u pitanju su bile biblioteke za neku realtime simulaciju okeana ili tako nesto. ali ih av ne poznaje kao virusi (jer i nisu) ali su imale neke bagove pa su se stalno izvrsavale i stalno grejale kartu.
Task manager, kopaj po procesima i nadji problematican.
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
:: Radi se o tome da mi grafa vristi:)zasto?skinuo sam krizu 3 deluxe verziju i crack za nju stim sto je AVG to prepoznao kao virus i stavio u virus vault,i tada se grafa smiruje..opet kad ugasim i upalim komp,grafa pocinje da se dere,pa opet avg izbaci da je to stavio u vault i tako vec mesec dana.danas sam obrisao krizu i sada avg ne nalazi nista i grafa se ne smiruje!!vent mi je na 70% a temp.mi je77 78c.nesto sam video da mi je zarazen SVCHOST a to mi je u win32!scenirao sam ceo komp i taj folder gde mi nalazi avd tj gde mi je nalazio taj fajl(appdata local itd) i nista.ljudi pomagajte sta da radim??samo ne rein.win.:PPP :: :: :: Asus CUcore 6770 1g :: msi 870-c4 :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: Hitachi 500g :: lc600h
Pa reinstaliraj ga i gledaj gpu usage. Meni je broj obrtaja stavljen na auto ali mi se desava da ode iz cvista mira na 10k (cak vidim 300k rpm) tako da cenim da u mom slucaju Afterburnere nesto opasno baguje jer su mi temperature sasvim normalne... Premda ja imam izuzetno provetreno, i istini za volju poprilicno prljavo kucisyte... E sad kakav je kod tebe protok vazduha u kucistu to ne znam. 6770 nije nikakav potrosac
:: ali sam rein win..... :: :: Asus CUcore 6770 1g :: msi 870-c4 :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: Hitachi 500g :: lc600 :: :: ::
kad sam rein.sistem grafa je ladna i ne cuje se.ali ono je bilo uff,srce me bolelo :)m neki virus napo grafu a nisam ga mogao naci.i udario nov win i sad sljaka os bolje nego pre.u svakom slucaju hvala
Savet nov windows, sistem je ostecen i nemoze se popraviti da se ne reinstalira, doduse moze al treba mnogo vise vremenda i strucnosti da se to odradi nego da se reinstalira windows.
Elem ne dere ti se AVG za dzabe, ti si drzo maliciozni program mesec dana na racunaru ko zna koju je on stetu sve napravio u sistemskim fajlovima.
Savet za sledeci put ako se bilo koji antivirusni program buni, buni se sa razlogom tako da taj fajl treba proveriti sa jos nekim antivirusnim programom ako se bas on mora koristiti, pa kad si 100% siguran da nije zarazen onda ga koristi u suprotnom NE KORISTITE TAJ FAJL vec naci drugi.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.