Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows xp media center
STRANA 1 OD 1
FAQ Windows xp media center 31.05.2013. 09:43 T53260

status: user
broj poruka: 532
Kakva je ova verzija Windowsa? Navode da je novija isto ima servisni paket 3 ali ne znam dali je bolja od profesional ili je jaca ili slabija? za home verziju znam a za ovo ne

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Windows xp media center 31.05.2013. 09:54 #495393

broj poruka: 19078
http://goo.gl/k0RnX
imas sve objasnjeno.

XP x64 professional je najbolja verzija xp-a koja ima sp2, 32-bit ima sp3(i nije zbog toga `jaca`). Home je najslabija verzija, media center je `zabavnija` home verzija sa nesto vise tema itd.

:: Kakva je ova verzija Windowsa? Navode da je novija isto ima servisni paket 3 ali ne znam dali je bolja od profesional ili je jaca ili slabija? za home verziju znam a za ovo n
::
:: Hval
count Re: Re: Windows xp media center 31.05.2013. 10:33 #495398

broj poruka: 1368

:: http://goo.gl/k0Rn
:: imas sve objasnjeno
:: XP x64 professional je najbolja verzija xp-a koja ima sp2, 32-bit ima sp3(i nije zbog toga `jaca`). Home je najslabija verzija, media center je `zabavnija` home verzija sa nesto vise tema itd
I gomila problema kojih u Pro nema. Bolje zaobiđi u širokom luku.
FAQ Zar je toliko los 31.05.2013. 12:26 #495418

broj poruka: 532
Znaci zeza media centre i bolje pro?

imarkovic Re: Zar je toliko los 31.05.2013. 12:34 #495419

da, zeza media center bolje pro

:: Znaci zeza media centre i bolje pro
Mirko78 Re: Re: Windows xp media center 31.05.2013. 13:46 #495434

broj poruka: 419
Da XP 64bit je definitivno najbolji win, mozda cak bolji od win 2000. Koristio sam ga na starom kompu, jako je zahvalan za iskoristenost memorije, narocito ko koristi virtuelne masine. Medjutim na novom kompu sam imao strasnih problema sa drajverima za plocu i nazalost nisam uspeo da ga nateram da radi kako treba.

:: http://goo.gl/k0Rn
:: imas sve objasnjeno
:: XP x64 professional je najbolja verzija xp-a koja ima sp2, 32-bit ima sp3(i nije zbog toga `jaca`). Home je najslabija verzija, media center je `zabavnija` home verzija sa nesto vise tema itd
:: :: Kakva je ova verzija Windowsa? Navode da je novija isto ima servisni paket 3 ali ne znam dali je bolja od profesional ili je jaca ili slabija? za home verziju znam a za ovo n
:: ::
:: :: Hval
imarkovic Re: Re: Re: Windows xp media center 31.05.2013. 14:14 #495439

sa kojim drajverima si se mucio? ja sam ga koristio za P965 plocu, pa Z68, nisam nalazio ni jedan problem, nisam se ni mucio da nadjem drajvere.. ali za intel, mozda je za AMD problem

:: Da XP 64bit je definitivno najbolji win, mozda cak bolji od win 2000. Koristio sam ga na starom kompu, jako je zahvalan za iskoristenost memorije, narocito ko koristi virtuelne masine. Medjutim na novom kompu sam imao strasnih problema sa drajverima za plocu i nazalost nisam uspeo da ga nateram da radi kako treba
:: :: http://goo.gl/k0Rn
:: :: imas sve objasnjeno
:: :: XP x64 professional je najbolja verzija xp-a koja ima sp2, 32-bit ima sp3(i nije zbog toga `jaca`). Home je najslabija verzija, media center je `zabavnija` home verzija sa nesto vise tema itd
:: :: :: Kakva je ova verzija Windowsa? Navode da je novija isto ima servisni paket 3 ali ne znam dali je bolja od profesional ili je jaca ili slabija? za home verziju znam a za ovo n
:: :: ::
:: :: :: Hval
codeus ... 31.05.2013. 14:19 #495442

broj poruka: 4054

taj xp media centar se stavljao na lapice koji imaju daljinski i integ. tv tjuner .. samo zato!

Mirko78 Re: Re: Re: Re: Windows xp media center 31.05.2013. 14:57 #495458

broj poruka: 419
H61 chip, audio i chipset su mi pravili problem ako se dobro secam, to je bilo pre god dana. Posle toga se nisam trudio da pokusam ponovo, a i navikao sam se na w7. Mozda nekad odvojim jedan dan pa probam ponovo.

:: sa kojim drajverima si se mucio? ja sam ga koristio za P965 plocu, pa Z68, nisam nalazio ni jedan problem, nisam se ni mucio da nadjem drajvere.. ali za intel, mozda je za AMD proble
:: :: Da XP 64bit je definitivno najbolji win, mozda cak bolji od win 2000. Koristio sam ga na starom kompu, jako je zahvalan za iskoristenost memorije, narocito ko koristi virtuelne masine. Medjutim na novom kompu sam imao strasnih problema sa drajverima za plocu i nazalost nisam uspeo da ga nateram da radi kako treba
:: :: :: http://goo.gl/k0Rn
:: :: :: imas sve objasnjeno
:: :: :: XP x64 professional je najbolja verzija xp-a koja ima sp2, 32-bit ima sp3(i nije zbog toga `jaca`). Home je najslabija verzija, media center je `zabavnija` home verzija sa nesto vise tema itd
:: :: :: :: Kakva je ova verzija Windowsa? Navode da je novija isto ima servisni paket 3 ali ne znam dali je bolja od profesional ili je jaca ili slabija? za home verziju znam a za ovo n
:: :: :: ::
:: :: :: :: Hval
:: :: :: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs