Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
START dugme se vraca. Ili se povraca? Ha, ha, ha - well, isn`t it just
STRANA 1 OD 1
tortojed START dugme se vraca. Ili se povraca? Ha, ha, ha - well, isn`t it just 02.06.2013. 19:19 T53303

status: user
broj poruka: 11012
like silly old Billy?! Covek koji to bas i nije - kad porastem, bicu leptir (masi, masi Billy, rukicama!).
Gde si pucao?... Na svadbama?... U sta si pucao?... U vazduh?... Pa jesi li pogodio vazduh?

Windows 8.1 start buttons leaks, looks familiar

``But if this does not function like the `Old Windows` start button then what is the point?``

http://goo.gl/Choaw
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
quna ... 02.06.2013. 20:04 #495792

broj poruka: 1653
Ne kapiram, ovaj je zbog toga sto je start dugme dizajnirano u skladu sa win8 dizajnom zakljucio da nece raditi ono sto treba da radi?

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
m2x Re: ... 02.06.2013. 20:16 #495796

broj poruka: 51

While the button will be nothing more than a gateway to the Modern Start screen

Bice da samo vraca korsnika na Metro Start ekran.... eto resili su i pitanje start menija :)

:: Ne kapiram, ovaj je zbog toga sto je start dugme dizajnirano u skladu sa win8 dizajnom zakljucio da nece raditi ono sto treba da radi
::
:: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb
:: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750
quna ... 02.06.2013. 20:30 #495798

To se nigde ne pominje osim sto autor teksta nagadja na osnovu dizajna, on je samo dosao do screenshot-a sa dugmetom. Ili ja nisam dobro procitao...?

samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750

m2x ... 02.06.2013. 20:42 #495800

broj poruka: 51

http://www.itsvet.com/tekst/microsoft-predstavio-windows-8.1/7139/

`kompanija neće vratiti Start taster kako su to mnogi korisnici zahtevali`

`Naime, Microsoft je najavio da će predstaviti nešto, što je osoba bliska Windows inženjerskom timu nazvala „Start tip“ na koji će korisnici moći da kliknu da se vrate početnom ekranu`

http://tinyurl.com/ny6388f

`Clicking on the Start tip in the lower left-hand corner will bring you back to the Start Screen. No, you won`t get the traditional Start menu. `

Daum ... 02.06.2013. 21:22 #495804

broj poruka: 12805
Ne vidim čemu galama tolika na forumu oko start dugmeta, ispade da svi provode 90% vremena šarajući kroz start meni.

tortojed Ma, ni meni ne smeta (ne)postojanje ``starog dobrog`` start, ili 02.06.2013. 21:28 #495806

broj poruka: 11012
``window$`` button-a (odnosno nije mi smetalo tokom nekoliko nedelja, koliko sam se zezao sa osmicom), nego, mnogo je smesno kako kenjaju BigBadBill i njegov klon Steva Tha Ball-less Mer (to je onaj sto, kibajagi predstavlja ``novog`` coveka u bandi...pardon: firmi - potrebno je javnosti prezentovati ``demokraticnost``, ``smenjivost vrhuske``, dobru volju za ``osvezavanjem krvi``...

mighty Re: ... 02.06.2013. 23:39 #495841

broj poruka: 1670
Ne fali meni recimo Start meni toliko sam po sebi, ali u 8-ci ima previše debilizama u UI, npr:

Gašenje svih windows-a do 8-ce: klikneš na Start, klikneš na Shutdown.

Gašenje 8-ce:

1. odvući miša u donji desni ugao, sačekati da se pojavi Charms meni,
2. u Charms meniju kliknuti na Settings,
3. kliknuti na Power.
4. kliknuti na Shutdown.

8-ca je ispod UI sasvim fin OS, utegnut, lepo radi, manje zahtevan od 7-ce zbog nekorišćenja 3D, tj Aero interfejsa, ali su UI potpuno ukakili i vizuelno i po pitanju upotrebljivosti.

:: Ne vidim čemu galama tolika na forumu oko start dugmeta, ispade da svi provode 90% vremena šarajući kroz start meni
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
quna Re: ... 03.06.2013. 08:15 #495852

Aha, to nisam video.
Ali sto kaze Daum cemu tolika fama kad ionako niko ne koristi start, a i ako koristi u pitanju su dve tri stvari...

:: http://www.itsvet.com/tekst/microsoft-predstavio-windows-8.1/7139
:: `kompanija neće vratiti Start taster kako su to mnogi korisnici zahtevali`
:: `Naime, Microsoft je najavio da će predstaviti nešto, što je osoba bliska Windows inženjerskom timu nazvala „Start tip“ na koji će korisnici moći da kliknu da se vrate početnom ekranu`
:: http://tinyurl.com/ny6388
:: `Clicking on the Start tip in the lower left-hand corner will bring you back to the Start Screen. No, you won`t get the traditional Start menu. `
vuk125 Meni uopste 03.06.2013. 16:51 #495949

broj poruka: 2929
nije jasno sta tu ima da se vraca kad to vec postoji i radi savrseno.
Stardock start 8 se zove. Kome trba start dugme neka instalira pomenuto i resen problem.
Ne vidim ja tu nikakav problem i da ga vrate i da ga ne vrate potpuno je sve jedno.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs