naime imam xp win i kada se startuje pojavi mi se onaj prozor gde treba da unesem username i paswort ali ja ne unosim nista vec samo kliknem enter i win se startuje.da li neko zna kako da iskljucim taj prozor da mi se nepojavljuje uzasno me nervira. hvala
:: :: naime imam xp win i kada se startuje pojavi mi se onaj prozor gde treba da unesem username i paswort ali ja ne unosim nista vec samo kliknem enter i win se startuje.da li neko zna kako da iskljucim taj prozor da mi se nepojavljuje uzasno me nervira. hvala
Ovo sto ti je dao Mirko bi trebalo da resi problem, a ako ne uspes onda imas neki softver instaliran tipa anti virus ili custom fire wall i slicno, koji zahteva takvo paljenje racunara, uninstaliras njega u tom slucaju pa uradis Mirkov savet.
Kao sto sam ti i rekao, neki softver ti ne daje da se tako startuje racunar, seti se ako mozes kad je to tacno krenulo da ti se desava i sta si tacno instalirao malo pre toga.
Meni je to isto bio problem na xp-u davno, ja sam ako se secam dobro instalirao zone alarm i on mora da radi tako, sa tim log in start up-om, tek kad sam njega skinuo, win se podizao bez log in-a.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.