Imam Toshiba laptop. Solidna kofiguracija. Ranije je radio normalno, ali je vremenom sve vise i vise usporavo. Sad je postalo iritantno. Spor je jako, plus kad stavim na sleep mode, i ukljucim ga nece da se poveze na wifi odmah, nego moram da restartujem. Skenirao sa kasperskim i malwarebytes, nijedan virus. Piriform defraggler odradio defragment. I dalje je spor :/ Ideje, kako da resim problem? Win je originalan, pa ne bih da ga rusim, jel nemam cd. a i imam gomilu aplikacija i stvari i ne bih opet sve da instaliram...
Hej, ovo gasenje MS procesa je generalno dobro resenje ALI definitivno nije za pocetnike i moze vise da steti nego koristi...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Star :: pa trazis/kucas msconfi :: pa start up :: pa tu pogasi sve sto ti ne treb :: :: a kad si vec tu pogledaj i proces tab :: i odstikliraj hide all microsoft proce :: pa i tu pogasi sta ti ne treba :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Slazem se sa VMARC-om Proveri stanje i brzine tog hard diska. Pogledaj koliko je brz svaki block na hardu mozda imas mnogo sporih blokova. Sto se tice sleep moda to je i mana kada ides sleep i stand by kod mene na lap topu kada idem stand by pa kad ga upalim ne rade zvucnici pa ga moram restartovati da bi zvucnici radili.
Kako da proverim blokove na hard disku? Kako da nadjem spore i sta da radim posle?
Konfiguracija je dual core 2.0ghz, 250gb hard disk 3gb ddr3 rama. Rekao sam solidna jer je ranije radio kao lud, a sad u poslednje vreme poceo da usporava progresivno...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.