Cao drugari : ) imam jedan problemcic sa Activa**** za Windows 7 ima sam jedan koji je sljakao super na preko 30-tak racunara ali skoro sam kolegi instalirao na laptop sedmicu kad ono pajce nece da prihvati aktivaciju ja skinem neki drugi i taj kao odradi posao.Medjutim prodje mesec dana i pojavi se ono sranje da nije registrovan i crna pozadina : ( Pa ako imate neki pouzdan bacajte na mail da se ne zajebavam sa svakakvim djubretom sa neta: )
:: Cao drugari : ) imam jedan problemcic sa Activa**** za Windows 7 ima sam jedan koji je sljakao super na preko 30-tak racunara ali skoro sam kolegi instalirao na laptop sedmicu kad ono pajce nece da prihvati aktivaciju ja skinem neki drugi i taj kao odradi posao.Medjutim prodje mesec dana i pojavi se ono sranje da nije registrovan i crna pozadina : ( Pa ako imate neki pouzdan bacajte na mail da se ne zajebavam sa svakakvim djubretom sa neta: :: :: AMD Phenom II 955+CM 212plus/ASUS M5A97 Pro/MSI GTX660 TF III/ASUS Xonar DG/PATRIOT 8GB (2x4GB)/SAMSUNG F3 500GB/SEASONIC SS-620GM 620W/Cooler Master Elite 430+Lamptron FC4/DELL UltraSharp U2311H
Zaboravio sam da mi je blokiran mail na koji sam se registrovao na pc berzu saljite na kide2insane@hotmail.rs Hvala : ) AMD Phenom II 955+CM 212plus/ASUS M5A97 Pro/MSI GTX660 TF III/ASUS Xonar DG/PATRIOT 8GB (2x4GB)/SAMSUNG F3 500GB/SEASONIC SS-620GM 620W/Cooler Master Elite 430+Lamptron FC4/DELL UltraSharp U2311H
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.