ima li ko zdrav link ili bilo koju informaciju gde naci off-line kompletnu instalaciju. Po googletu je gomila praznih linkova, kod MS-a postoji samo on-line instalacija koja za moj slucaj nije primerena jer iz firme sve ide kroz lokalni Proxy u kome je onemogucen pristup MS FTP serverima... a ja imam 70-tak legalnih masina koje vape za ovom osakacenom verzijom. Ne pominjite mi open i libre office, jer oni u velikom broju slucajeva, ne mogu u celosti operisati sa starim dokumentima kreiranim u MS offic-u.( ne prepoznavanje svih elemenata tabela, sto u word-u, sto u excel-u). eto... pomoc trazim
kukati isporuciocu koji nije ispostovao tendersku specifikaciju, i uvalio office 2013 starter koji se ne moze regisrtovati, iako je zahtev bio 2010 starter... jebes poso...
Htedoh reći ne može se naknadno (samostalno) instalirati, to je OEM softver koji ubaca proizvođač na nove računare.
Igram WoT pa u pauzama gledam PCB :)
Ako je tender u pitanju i to je stajalo u uslovima tendera i u ugovoru, sledi tužba, pa nek vam nabave full office o njihovom trošku :)
:: Legalno ne možeš sam da instaliraš Office 2010 starterm pogotovu ne u firmi na 70 mašina :: :: Office 2010 može samo da instalira proizvođač računara i on dolazi uz nove računare. Može se legalno naknadno instalirati.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.