Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
ms office 2010 starter gde naci ?
STRANA 1 OD 1
savatije ms office 2010 starter gde naci ? 17.07.2013. 18:14 T53905

status: user
broj poruka: 1121
ima li ko zdrav link ili bilo koju informaciju gde naci off-line kompletnu instalaciju. Po googletu je gomila praznih linkova, kod MS-a postoji samo on-line instalacija koja za moj slucaj nije primerena jer iz firme sve ide kroz lokalni Proxy u kome je onemogucen pristup MS FTP serverima... a ja imam 70-tak legalnih masina koje vape za ovom osakacenom verzijom. Ne pominjite mi open i libre office, jer oni u velikom broju slucajeva, ne mogu u celosti operisati sa starim dokumentima kreiranim u MS offic-u.( ne prepoznavanje svih elemenata tabela, sto u word-u, sto u excel-u). eto... pomoc trazim

DELL INSPIRON 17R N7110

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mighty Re 17.07.2013. 18:33 #505124

broj poruka: 1670
Legalno ne možeš sam da instaliraš Office 2010 starterm pogotovu ne u firmi na 70 mašina.

Office 2010 može samo da instalira proizvođač računara i on dolazi uz nove računare. Može se legalno naknadno instalirati.
savatije znaci... 17.07.2013. 18:38 #505126

broj poruka: 1121

kukati isporuciocu koji nije ispostovao tendersku specifikaciju, i uvalio office 2013 starter koji se ne moze regisrtovati, iako je zahtev bio 2010 starter... jebes poso...

DELL INSPIRON 17R N7110

mighty Re: Re 17.07.2013. 18:41 #505128

broj poruka: 1670
Htedoh reći ne može se naknadno (samostalno) instalirati, to je OEM softver koji ubaca proizvođač na nove računare.

Igram WoT pa u pauzama gledam PCB :)

Ako je tender u pitanju i to je stajalo u uslovima tendera i u ugovoru, sledi tužba, pa nek vam nabave full office o njihovom trošku :)

:: Legalno ne možeš sam da instaliraš Office 2010 starterm pogotovu ne u firmi na 70 mašina
::
:: Office 2010 može samo da instalira proizvođač računara i on dolazi uz nove računare. Može se legalno naknadno instalirati.
hocukuci probaj ovde 17.07.2013. 19:10 #505134

broj poruka: 296
http://heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft

- - - -

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=45554&forid=23&katid=6
gustav Džabalesku! 17.07.2013. 21:27 #505145

broj poruka: 96
Možda ovo uspešno reši stvar. Besplatno a skoro isto kao MS rešenja...

http://www.ksosoft.com/product/office-free.html

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs