Reinstallirao sam win (xp) i instaliram Ati Radeon Xpress 200/1100 drajvere ali mi je izbacio error http://goo.gl/rT0nr koji sam prvo ignorisao pa je komp postao toliko spor da mi se vise isplatio jos jedan reinstall windowsa nego uninstall. Probao sam i AMD Driver Autodetect s kojim sam naisao na isti problem. Nikad nisam imao slicnih problema, da li neko zna kako da se resim ove bede?
Intel i5-2500k / Corsair H100 Asus Sabertooth Z77 Corsair Vengeance 2x4GB / 1866MHz Seagate 500GB WD Caviar Black 1TB Asus GTX 670 2GB/GDDR5/256bit Chieftec BPS-850C Cooler Master Storm Trooper
Imas u control panel-u (win-a), system, mogucnost da biras:
21.07.2013. 18:04
status: user broj poruka: 11012
1. da NE dozvoli install non-WHQL drajvera 2. da te UPOZORI i PITA, pa ako hoces, hoces (continue anyway).. 3. da te NE pita niti upozorava, nego guta sta mu se servira. Ova treca opcija, naravno, ne radi (u oba slucaja, drugom i trecem, upozorava). Isn`t it just like majkro$oft...
Sve ovo, medjutim, NEMA veze sa opisanim problemom - prosao sa upozorenjem ili bez njega, drajver se instalise i radi tako kako radi - neki dobro, neki ne...
Koja je ploca u pitanju (vidim nesto sasvim deseto u tvom ``potpisu``)?
To je komp ortaka a ploca je Packard Bell iStart B3102 i sad sam primetio da je opet neupotrebljivo spor i nikako mi nije jasno zasto, samo sam inst chrome, avg i drajvere...
Intel i5-2500k / Corsair H100 Asus Sabertooth Z77 Corsair Vengeance 2x4GB / 1866MHz Seagate 500GB WD Caviar Black 1TB Asus GTX 670 2GB/GDDR5/256bit Chieftec BPS-850C Cooler Master Storm Trooper
umestro cromea stavi mozilu .. avast umesto avg-a i vidi koliko ima mem raspolozive .. i koliko mem uzima gpu u biosu
:: Jer mu treba ceo min da otvori chrome i jos toliko da ucita stranicu.. :: :: Intel i5-2500k / Corsair H10 :: Asus Sabertooth Z7 :: Corsair Vengeance 2x4GB / 1866MH :: Seagate 500G :: WD Caviar Black 1T :: Asus GTX 670 2GB/GDDR5/256bi :: Chieftec BPS-850 :: Cooler Master Storm Trooper :: ::
Ta masina sa win xp treba da leti. Ako ti radi sporo i bez antivirusa, onda bi bilo pozeljno da se nadje original drajver. Samo sto po ovoj oznaci ploce ne nalazim nikakav support?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.