Nesto mi nije jasno pa da potrazim pomoc. Win Xp ili nesto drugo je pocelo da zeza i resim da samo repariram preinstaliram XP preko postojeceg Wina. Swe je odradio do pred kraj i kaze da sacekam i to bogami dugo. Ja ga restartujem i on krene sve lepo ikaze da moram da ga aktiviram pre nego se logujem. Okacen je na ruter ali mreza nema aktivnost XP je SP3 instaliran vise puta ali kao nova instalacija i radi bez problema. U cemu je problem i ka ko ga resiti
Moze da bude upravo ono ``nesto sto je pocelo da zeza`` - nekakva
24.07.2013. 14:47
status: user broj poruka: 11012
majkro$oftova ujdurma ili trojanac itd. . To je, mozda, ostalo aktivno na disku. Jesi li probao da komp potpuno ``skines`` sa mreze (bez obzira sto je ova dezaktivirana) pa da onda reistalises?
Ako se redi samo o ``logovanju`` (na account), problem je izazvan nepodudaranjem dvaju naloga (account-a), starog i novog... U principu, prilikom ovakvih reinstalisanja, uvek ostaje ihahaj tragova od prethodnih ``user privileges`` kao i podesavanja samoga win-a... Mozda je obezvredjen (blacklisted) ``stari`` serijski broj. U tom slucaju, prilikom instalisanja (ako ovo nije automatizovano sa vec podrazumevanim serial number-om) treba uneti neki drugi (izleceni) broj...
Slazem se ali sam menjao graficke i razne drivere a imam brdo programa i mrzelo me da sve to ponovo instaliram i prilagodjavam. Mislio sam samo da povuce vazece drajvere i po starom.
Ima li leka sada posle cele noci zezanja
Sad bih ja da se vadim, moze li Win-7 da se napravi upgrate pa da mi ostanu programi i mailovi. Pa posle jovo nanovo format .....
ne moze win 7 upgrade na win xp, u teroiji bi trebalo da moze ali napravice neko sranje taj upgrade garantovano....ako si menjao graficke, trebao si totalni uninstall drivera da uradis za svaki slucaj pa onda. Inace ja dok sam koristio XP kad god se nesto neobicno sjebe ili ga ja pretupam i ja ga REinstaliram, ne formatiram celo C: to samo ako mu nema popravke onda formatiram....
Inace ako imas vaznih stvari uzmi podigni sa diska neki mini XP pa prebaci sta ti treba pa onda formatiraj C: particiju.....
:: Slazem se ali sam menjao graficke i razne drivere a imam brdo programa i mrzelo me da sve to ponovo instaliram i prilagodjavam :: Mislio sam samo da povuce vazece drajvere i po starom :: :: Ima li leka sada posle cele noci zezanj :: :: Sad bih ja da se vadim, moze li Win-7 da se napravi upgrate pa da mi ostanu programi i mailovi :: Pa posle jovo nanovo format .... :: :: ::
Slazem se, ja sam to radio ranije ovaj me racunar koci vec dugo i sve cu danas sutra da sredim i sinoc hajde da ga preinstaliram isti je serial isti acaunt a nije me ni pitao sve zavrsio i kaze please wait ... cekao celu noc ali nema pomaka. Pa ko velim mozda se jos neko ovako pekao pored compa pa da skratim muke al ne ide za sada. Mailovi su mi bitni na njemu i neki dokumenti crtezi, to je bio comp za arhivu i mucenje.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.