pozz svima,komsinica me zamolila da jos uradim svez win XP sp2,pa zanima kako se kod XP-a ubacuje drugi jezik ,u ovom slucaju konkretno madjarski je u pitanju,kod sedmice je to lako,ali kod XP to nisam nikad radio!?
Hm, nesto nisam siguran da se moze naci na MS sajtu, pogotovo ako nije originalna verzija XP-a.. Ali uvek postoji alternativa...
Poseti ovu stranicu i skini ceo pack gde se nalazi i Hungarian, pa ga jednostavno instaliraj i to bi trebalo biti to. Ili potrazi negde samo Hungarian language pack for XP. Obicno se instalira u par klikova + restart...
EDIT: Nisi rekao gde je problem i da li si pokusao nesto sa onog prvog linka koji sam ostavio. Neke verzije XP-a nemaju sve neophodne fajlove za promenu jezika, pa pri instalaciji traze XP ins. CD, koji ces ubaciti i navesti na sys32 folder gde ce pokupiti neophodne .dll fajlove i radice. U svakom slucaju, ostaje ti solucija XP HUN verzija.
Pozdrav!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ja bih to resio ondak sa komplet instalacijom koja je HUN :: Ako te ne mrzi ponovo da instaliras OS, skini ovaj XP i resio si problem :: :: http://thepiratebay.sx/torrent/6667258/Windows_xp_Professional_Hun_Magyar_SP2_SP3-X86_SzA_A_ri :: :: *kopiraj ceo link :: :: EDIT :: Nisi rekao gde je problem i da li si pokusao nesto sa onog prvog linka koji sam ostavio. Neke verzije XP-a nemaju sve neophodne fajlove za promenu jezika, pa pri instalaciji traze XP ins. CD, koji ces ubaciti i navesti na sys32 folder gde ce pokupiti neophodne .dll fajlove i radice :: U svakom slucaju, ostaje ti solucija XP HUN verzija :: :: Pozdrav :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
gilopile pri kraju instalacije tog nekog dodatka za jezike mi je iskocio neki error,i tako 2 puta,nisam posle imao ni vremena ni zivaca.Hvala na pomoci u svakom slucaju.Toj osobi sto radim,radim za DZ,tako da ce ovako i ostati.
Heheh, ma ko ga ondak sisa:) Ako je pak ona, valjalo bi se potruditi, jbg:) Ma prosudi sam, jer pojima nemam kojeg si opredeljenja Za Sky-a, Dex-a i Krezubog - znam...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.